Lastmilesolutions
Image default
Aanbiedingen

Sapcentrifuge testen

HOE WIJ SAPCENTRIFUGES TESTEN

We hebben een breed scala aan centrifuges en sapcentrifuges getest en bergen fruit en groenten geperst om uit te vinden welke modellen het meeste sap halen met het minste gedoe.

U kunt vertrouwen op onze vergelijkende, wetenschappelijk gecontroleerde tests om de beste modellen te onthullen die er zijn, en om u modellen te laten vergelijken op een gelijkwaardige basis.

Onze reviews kunnen u helpen het beste model te vinden voor de eigenschappen die het meest van belang zijn, van schoonmaakgemak tot geluid, snelheid en verschillende soorten sap.

Onze sapcentrifuge reviews beantwoorden de meest cruciale vragen over sapcentrifuges:

  1. Hoe goed is het in basis sap persen?
  2. Hoe goed is hij in het persen van fruit?
  3. Kan hij moeilijkere ingrediënten, zoals rauwkost, verwerken?
  4. Hoe luidruchtig is hij?
  5. Is de sapcentrifuge gemakkelijk te gebruiken en schoon te maken?
  6. Hoe goed is hij voor het basispersen?

Elke sapcentrifuge moet in staat zijn om veel sap van goede kwaliteit uit fruit en groenten te persen. Dit klinkt misschien vanzelfsprekend, maar een verrassend aantal sapcentrifuges die we testen voldoen niet aan deze basisvereiste. We testen elke sapcentrifuge op verschillende soorten fruit en groenten om er zeker van te zijn dat het sap dat je uiteindelijk krijgt van goede kwaliteit is, en om sapcentrifuges te ontdekken die gewoon niet genoeg sap uit de ingrediënten persen. In het testlab maken we drie verschillende soorten sap met elke sapcentrifuge die we beoordelen – gemengd vruchtensap, gemengd groentesap en puur sinaasappelsap. Voor alle saptaken beoordelen we hoe snel de sapcentrifuge werkt, hoeveel sap hij uit de oorspronkelijke ingrediënten haalt en hoe zacht en smakelijk het sap is dat eruit komt.

Hoe is het om fruit te juicen?

We maken een sapje van gemengd fruit met sinaasappels, ananas, aardbeien, appels en druiven om de sapcentrifuge te testen op verschillende soorten fruit. Een goede sapcentrifuge moet ons recept zonder problemen kunnen verwerken. Vervolgens persen we vijf sinaasappels en beoordelen we hoe snel het sap wordt gemaakt en hoe schuimig het is. Een goede sapcentrifuge kan het merendeel van de ingrediënten snel tot sap verwerken en een zacht en smakelijk sinaasappelsap maken.

Kan hij moeilijkere ingrediënten, zoals rauwkost, verwerken?

Groentesap is misschien wel de zwaarste test voor de capaciteiten van een sapcentrifuge, omdat veel rauwe groenten hard en vezelig zijn en dus meer kracht nodig hebben voor een soepele verwerking. Voor ons groentesaprecept gebruiken we rode biet, wortel, appel en gember.

Hoe luidruchtig is het?

Veel keukengadgets kunnen lawaaiig zijn, en sapcentrifuges zijn daarop geen uitzondering. Ze staan meestal maar een paar minuten of minder aan, maar wij beoordelen ze op lawaai, geven vergelijkende beoordelingen en markeren de apparaten die bijzonder onaangenaam of vervelend zijn om te gebruiken, zodat u een stiller model kunt kiezen als u graag sap wilt maken zonder de buren tot last te zijn.

Is de sapcentrifuge gemakkelijk te gebruiken en schoon te maken?

Je kunt een sapcentrifuge hebben die uitstekend sap produceert, maar als het een nachtmerrie is om hem te gebruiken en schoon te maken, bestaat het gevaar dat hij voor het einde van de zomer stof staat te vergaren in de garage. We beoordelen hoe gemakkelijk de sapcentrifuges in elkaar te zetten, te gebruiken en weer uit elkaar te halen zijn – let vooral op onderdelen die moeilijk te bereiken zijn of waar je kracht voor nodig hebt om ze te verplaatsen. Sapcentrifuges zijn moeilijk schoon te maken – daar kun je niet omheen – de meeste modellen hebben ten minste vijf verschillende onderdelen die schoongemaakt moeten worden. Maar sommige modellen maken dit karwei gemakkelijker door borstels of andere hulpmiddelen bij te sluiten om de filters en gaaswerk te helpen reinigen, of ze hebben onderdelen die in de vaatwasser kunnen. 73%

Moet ik het kopen?

Alle bovenstaande beoordelingen worden meegenomen in de uiteindelijke score voor elke sapcentrifuge die we beoordelen. We weten dat een sapcentrifuge die een geweldig sap maakt, maar een gedoe is om schoon te maken of te gebruiken, u waarschijnlijk de haren uit het hoofd zal doen trekken, dus onze tests geven ook het gemak – hoe gemakkelijk elke sapcentrifuge in elkaar te zetten, te gebruiken, uit elkaar te halen en schoon te maken is – een belangrijke weging. 

juicer

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je de slaapkamer zo comfortabel mogelijk

Een elektrische fiets kopen in Enschede

Leer hoe je moet afdingen om een gitaar!