Lastmilesolutions
Image default
Dienstverlening

Schadevergoeding na een ongeval? Schakel deze experts in

Wilt u schadevergoeding na een ongeval, maar weet u niet hoe dit het beste aan te pakken? Aankloppen bij een verzekeringsmaatschappij is één manier, maar heeft misschien niet het gewenste resultaat. Verzekeraars staan niet om het uitkeren van grote bedragen te springen en werken u misschien vooral tegen. Maar weten waar u recht op heeft? Dat is een vak apart. Een belangenbehartiger die uw zaak voorop stelt en aan uw kant staat is precies wat u nodig heeft. Het Letselteam helpt u verder bij een schadevergoeding na een ongeval.

De specialisten van het Letselteam bevinden zich in het hele land

Het Letselteam bestaat uit een snelgroeiend team van letselschadebureaus die zich verdeeld over het hele land bevinden. Van een bureau in Hengelo tot een specialist in Rotterdam en alles ertussenin. De kans is groot dat ook bij u in de buurt één van de experts van het Letselteam werkt. Het grote voordeel is de werkwijze die in het hele land hetzelfde is. Alle letselschadebureaus werken met iLetsel, de ultieme aanpak voor het behandelen en regelen van deze vorm van schade. Niet voor niets helpt het Letselteam al meer dan 20% van alle slachtoffers. Maar hoe gaat het precies in zijn werk?

De werkwijze van het Letselteam

De eerste stap is het inplannen van een intakegesprek, waarin alle benodigde gegevens verzameld worden. U vertelt wat er is gebeurd, welk letsel u heeft opgelopen en wat de schade is. Aan de hand daarvan kan de schadevergoeding na een ongeval worden berekend. Daarnaast verstrekt u de benodigde medische informatie, waarna een medisch adviseur wordt ingeschakeld. Al deze gegevens worden opgeslagen in een online dossier, dat op ieder moment door u te bekijken is. Transparantie en goede communicatie staan bovenaan. De volgende stap is het opstarten van de schaderegeling. Heeft u vragen? Deze kunnen via het dossier, e-mail of telefoon worden gesteld.

https://letselteam.com/