Lastmilesolutions
Image default
Aanbiedingen

Schoonloopmat van A&D Logomat B.V.

Wat is een schoonloopmat?

Een schoonloopmat wordt gezien als, de naam zegt het natuurlijk al een beetje, een deurmat die er voor zorgt dat het ergste vuil van de zolen wordt gelopen wanneer iemand over deze mat loopt of de voeten veegt.

Schoonloopmat voor binnen of buiten?

Een schoonloopmat wordt normaliter gezien als een entreemat voor buiten, maar er zijn kwaliteiten die ook prima binnen kunnen worden gebruikt. Er wordt dan voornamelijk gedacht aan specifieke ruimtes, maar hierover leest u straks meer!

Verschillende schoonloopmatten

A&D Logomat is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van zowel droogloop- als schoonloopmatten. Het bedrijf levert verschillende kwaliteiten schoonloopmatten en er kan, indien gewenst, een schoonloopmat op maat worden afgenomen. Dit houdt in dat er bijvoorbeeld een deurmat met naam of een deurmat met een logo geleverd kan worden.

Welke verschillende schoonloopmatten kunnen er geleverd worden

Borstelmat

Een borstelmat is de meest bekende schoonloopmat. Deze kwaliteit is oersterk en door de harde borsteltjes die meebewegen met de schoenzolen, wordt vuil goed verwijderd. De borstelmat is met zijn 18 kilogram per vierkante meter een zware mat die goed op zijn plek blijft liggen. Daarnaast kan de borstelmat worden afgenomen met een aanloopprofiel en kunnen er teksten of logo’s gemaakt worden op deze mat. Echter moet er wel rekening worden gehouden met de grootte van de gewenste tekens. De borstelmat is leverbaar in 16 verschillende kleuren

Spaghettimat

De spaghettimat is een kwaliteit die veel wordt gebruikt als (rode) loper. Dit komt omdat deze schoonloopmat op rol geleverd kan worden. De Spaghettimat kan geleverd worden tot een lengte van 18 meter!

De Spaghettimat wordt normaal gesproken gezien als buitenmat, maar deze kwaliteit kan ook binnen worden gebruikt. Door de open structuur kan water eenvoudig af worden gevoerd en is de Spaghettimat uitstekend te gebruiken in vochtige ruimtes, zoals in zwembaden. Deze mat draagt dan zeker bij aan de veiligheid!

Logomat Pro Buiten

De Logomat Pro Buiten is onze nieuwste kwaliteit buitenmat. Deze kwaliteit beschikt over een 100% nitril rubberen rug die antislip werkt en de toplaag is gemaakt van een materiaal dat doet denken aan kunstgras. Omdat de afwatering bij deze mat niet optimaal is wanneer het regent, bestaat de mogelijkheid om deze mat met voorgefabriceerde gaten te leveren. Deze mat kan worden besteld in 66 verschillende kleuren en logo’s en teksten zijn een stuk makkelijker te realiseren dan bij de Borstelmat of de Spaghettimat. Daardoor is de Logomat Pro Buiten een geweldige mat op maat!

https://www.adlogomat.nl/schoonloopmat