Tandartsverzekering afsluiten

Kom je regelmatig bij de tandarts, waardoor de kosten nogal oplopen? Heeft je zoon of dochter een beugel nodig? Dan kan het verstandig zijn om naast je zorgverzekering een losse tandartsverzekering af te sluiten. Als je jonger bent dan 18, dan worden reguliere tandartskosten vergoed door de basisverzekering. Ben je 18 jaar of ouder, dan is dit niet meer het geval. Een tandartsverzekering afsluiten kan naast je basisverzekering, maar natuurlijk ook als je al een aanvullende verzekering hebt. ZorgDirect biedt de keuze uit drie tandartsverzekeringen die elk een bepaald bedrag vergoeden per kalenderjaar.

Aanvullende verzekering ZorgDirect

Vanuit de basisverzekering wordt de meest noodzakelijke zorg vergoed die je nodig kan hebben. Hierbij kun je denken aan een bezoek aan je huisarts, of opname in het ziekenhuis. Als de basisverzekering niet de vergoedingen biedt voor de zorg die jij nodig hebt, dan kun je kiezen voor een aanvullende verzekering.

ZorgDirect heeft vijf aanvullende verzekeringen samengesteld. In deze pakketten zitten bijvoorbeeld fysiotherapie behandelingen inbegrepen, maar je kunt ook kiezen voor een pakket met bijvoorbeeld kraamzorg, of alternatieve geneeswijzen. Het is maar net wat jij nodig hebt. Elk jaar opnieuw kun je je zorgverzekering afstemmen op je zorgbehoeften.

Restitutiepolis

De basisverzekering van ZorgDirect is een restitutiepolis. Je hebt hiermee namelijk volledige keuzevrijheid en kunt elke zorgaanbieder kiezen die jij wilt. Zelfs als de zorgaanbieder geen contract met ons heeft, krijg je een vergoeding voor je behandeling. Controleer wel altijd even of de zorgverlener aan alle kwaliteitseisen voldoet. Dit is zowel belangrijk voor ons, als voor jou zelf. Je wilt immers wel goed geholpen worden. Op de ZorgDirect website vind je meer informatie over de restitutiepolis en hoe dit precies werkt. Natuurlijk kun je ook altijd contact met ons opnemen!

Back to Top