Lastmilesolutions
Image default
Bedrijven

SEO Eindhoven en mobiele SEO toepassen op een nieuwe website

Zoekmachines belonen artikelen die goed georganiseerde, diepgaande informatie presenteren. U zult hoger scoren.

Om zelf met uw eigen LSI trefwoorden te komen, bedenk dan wat de belangrijkste onderwerpen zijn die u onder een groter onderwerp moet behandelen. Maar laat u niet meeslepen.

Je kunt onmogelijk alles behandelen.

Creëer effectieve inhoud

Content is alles wat mensen op uw webpagina consumeren. Het omvat zaken als:

Alle inhoud dient een doel. Het kan zijn om de voordelen van een product dat u verkoopt te tonen. Of het kan een merkbekendheid zijn. Om effectieve content te creëren voor kleine bedrijven SEO, krijgen zeer duidelijk over welke doelstellingen u ernaar streeft om te voldoen aan de inhoud.

Bouw inhoud rond de reis van de koper rond de reis van de koper
Een zeer effectieve strategie voor het creëren van inhoud is het in kaart brengen van de reis van een koper. U kunt er dan content omheen bouwen.

De reis van de koper omvat ook:

Bewustwording
Overweging
Omzetting
Tevreden klanten
Promotoractiviteit
klein bedrijf SEO

Bouw inhoud die direct tot mensen spreekt in een van deze stadia. Op die manier ben je beter in staat om de doelstellingen van die content te bereiken.

Publiceer alleen content van uitzonderlijke kwaliteit. Slechte content is slecht voor uw merk en uw SEO.

Selecteer onderwerpen waar mensen naar op zoek zijn
Als je widgets verkoopt, kun je in de verleiding komen om gewoon een heleboel content over je widgets te maken. Maar als mensen niet specifiek op zoek zijn naar uw widgets, zullen ze geen inhoud vinden of consumeren.

Maak inhoud rond onderwerpen waarin mensen daadwerkelijk geïnteresseerd zijn. Deze onderwerpen moeten aansluiten bij uw doelgroep en doelstellingen.

Wilt u een zeer effectieve manier weten om erachter te komen in welke onderwerpen uit de branche mensen geïnteresseerd zijn? Breng wat tijd door op sociale media en fora zoals Quora of Reddit waar mensen inhoud beoordelen.

Ook van plan om uw concurrenten te bespioneren. U kunt dit handmatig doen of gebruik maken van betaalde tools zoals Ahrefs om erachter te komen welke onderwerpen de beste resultaten opleveren.

Multimedia-inhoud
Tweets met afbeeldingen worden 150% meer gedeeld dan die zonder afbeeldingen. Infographics krijgen 3 keer zoveel aandelen als niet-visuele media. 4X omdat veel mensen de voorkeur geven aan het bekijken van een productvideo boven het lezen over een product. Dergelijke statistieken tonen het belang aan van visuele inhoud.

Multimedia-inhoud helpt om mensen op de pagina te houden. Het suggereert dat u enige moeite doet voor uw content. U kunt emoties oproepen, eentonigheid doorbreken of specifieke informatie overbrengen.

Onderzoekers gebruiken heat maps om oogbewegingen op webpagina’s te volgen. Ze hebben ontdekt dat de gemiddelde persoon meer tijd besteedt aan het bekijken van geweldige beelden dan aan het lezen van wat er op de pagina staat. Je hebt woorden nodig voor de inhoud. Maar visuals hebben een belangrijke rol te spelen.

hittekaarten
Gebruik trefwoorden effectief voor mensen & SEO
Om uw inhoud te optimaliseren, plaatst u het primaire trefwoord dat u hebt geselecteerd binnen de eerste 100 woorden van een artikel. Gebruik de zin alleen daar waar het zinvol is. De inhoud moet goed leesbaar zijn. Trefwoorden mogen nooit geforceerd lijken.

Als u een enkel trefwoord heeft, raden experts aan dat het niet meer dan 1% van uw aantal woorden mag zijn. Als u LSI trefwoorden toepast die een primair trefwoord ondersteunen, dan is 0,5% – 0,75% ideaal.

Voeg trefwoorden toe aan H-rubrieken
Uw H1-rubriek is de titel van een pagina. Uw primaire trefwoord moet in uw H1-rubriek staan. Met andere woorden, het staat in de titel van uw inhoud.

H2-koppen zijn uw belangrijkste koppen die de inhoud opsplitsen in verteerbare secties. Uw primaire trefwoord en uw LSI trefwoorden moeten elk in minstens één van deze rubrieken staan.

Klikbare meta’s maken
De metatitel en metabeschrijving zijn wat er verschijnt wanneer iemand een lijst met zoekresultaten ophaalt. Deze meta’s moeten het primaire trefwoord bevatten waarop u zich richt. Ze moeten ook zeer klikbaar zijn.

Het zal je niet veel goeds doen om bovenaan de zoekopdrachten te staan als je mensen niet kunt verleiden om te klikken.

Gebruik deze om aandacht te krijgen. Deel een beetje over waar uw pagina over gaat. Laat mensen binnenkomen om te klikken en meer te weten te komen.

Maak gebruik van sociale knoppen
Sociale aandelen hebben geen directe invloed op de SEO van kleine bedrijven. Maar ze helpen wel om de naamsbekendheid en betrokkenheid te vergroten. Dit kan indirect leiden tot meer verkeer. Als dit verkeer goed interageert met de site, toont het aan dat uw site een hogere ranking verdient.

Plaats de sociale knop prominent op de pagina om het delen van informatie te stimuleren, zoals die u boven en onder aan deze blog ziet.

social media optimalisatie knoppen

Zet Mobiel op de eerste plaats
80% van de internetgebruikers heeft een smartphone. Meer dan de helft van het websiteverkeer bevindt zich nu op mobiele apparaten. Bijna 60% van de consumenten zal een bedrijf met een slecht mobiel ontwerp niet aanbevelen. Meer dan 80% zal niet terugkeren naar uw website.

Je kunt niet beweren dat je serieus te zijn over kleine bedrijven SEO als je niet het verstrekken van een naadloze mobiele ervaring die een naadloze mobiele ervaring die omvat:

Snelle laadtijd
Vingervriendelijke knoppen en koppelingen
Leesbare tekst (meestal 14 pt. min.)
Eenvoudige navigatie
Mobiele tools die mensen in staat stellen om met uw bedrijf te communiceren

Lokale SEO toepassen
Google begrijpt dat een klein lokaal bedrijf niet de macht heeft om te concurreren met bedrijven van het Amazone-type.

https://ralfvanveen.com/seo-eindhoven/