Lastmilesolutions
Image default
Zakelijk

Verschillende ruimtes bij flexwerken Utrecht Creative Valley

Ben jij een flexwerker en ben je op zoek naar een nieuwe flexwerkplek? Dan ben je hier aan het juiste adres! In dit artikel vertel ik alles over een geweldige flexwerkplek Utrecht dat Creative Valley heet. Het bedrijf is gevestigd in Utrecht en wel pal naast het station. Dit maakt het voor iedereen makkelijk bereikbaar en niets is meer centraal gelegen dan Utrecht! Heel handig voor wanneer je een vergadering hebt waar mensen uit verschillende regio’s komen. Het bedrijf heeft twee verdiepingen en aan beide kun je genieten van een uitzicht, de ene kant heeft uitzicht op het Stationsplein en de andere kant op Centraal Station Utrecht. 

Ruimtes 

Je kan bij Creative valley terecht wanneer je alleen werkt, wanneer je met zijn twee bent, maar ook wanneer je een grote vergadering hebt. Er zijn verschillende werkplekken beschikbaar in het pand en voor iedere ruimte een speciale prijs. De openbare werkplekken zijn gericht op mensen die alleen werken maar wel genoeg ruimte willen en toch een kans om met andere flexwerkers te connecten. 

De vergaderruimtes zijn beschikbaar voor een vergadering, of dit nu voor twee personen is of voor tien, er is genoeg ruimte. De vergaderruimtes beschikken over verschillende benodigdheden zoals hieronder aangegeven:

  • Whiteboard

  • Onbeperkt koffie, thee en water

  • Gratis Wifi

  • Vast LCD scherm

  • Flipovers

  • Apparatuur voor videogesprekken

  • Catering voor lunch, diners en borrels

  • Extra locatie op businesspark papendorp Utrecht.

Faciliteiten buiten vergaderzalen

Heb je geen vergadering? Ben je alleen en wil je graag toch een gezellige en productieve werkdag ervaren? Dan kun je natuurlijk ook terecht bij Creative Valley. Er zijn verschillende werkplekken beschikbaar voor wanneer je alleen werkt. Er zijn ook gedeeltelijke werkplekken, zo kun je nog connecties opdoen wanneer je hier behoefte aan heb. De werkplekken beschikken over genoeg stopcontacten en genoeg ruimte en een heerlijke bureaustoel. Verder kun je de hele dag door genieten van verschillende faciliteiten.