Lastmilesolutions
Image default
Dienstverlening

Vertrouw op de expertise van de beste glasleverancier in Weert

Een goede glasleverancier staat voor u klaar wanneer u begint met een nieuw project. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van de ramen op uw zolder of het plaatsen van isolatieglas bij uw bedrijf. Mooi geplaatste ramen maken de gevel van uw pand helemaal af. Het is dan ook nog eens een voordeel wanneer de werkzaamheden op snelle en accurate wijze worden uitgevoerd. Hierdoor ondervindt u zo min mogelijk overlast.

Een partner die zelfs de meest ambitieuze projecten voltooit

Als u in de omgeving van Weert op zoek bent naar een goede glasleverancier, dan bent u bij Pro Glas op de juiste plaats. Hier vindt u verschillende glassoorten voor uiteenlopende projecten. Denk hierbij aan figuurglas, isolatieglas, enkelglas en zonwerend glas. U kunt het zo gek niet bedenken, of deze glasleverancier heeft het in het assortiment. Glascentrale Pro Glas levert hoogwaardige beglazing direct op de locatie van uw project, tot een hijshoogte van wel acht meter! Dit wordt gedaan met een speciale, mobiele kraan die zeer compact is in afmeting voor de grote kracht die deze machine bezit. Hiermee worden grote glasplaten tot maximaal zeven kilogram op de juiste plaats geleverd. Twijfelt u over de wendbaarheid van deze mobiele kraan? Zeker niet doen! Dankzij de handige rupsbanden heeft de kraan optimale mogelijkheden voor verplaatsbaarheid, waardoor geen project te gek is voor deze ‘Glasboy’.

Bespreek uw project in de showroom

Wilt u graag de mogelijkheden ontdekken die er op het gebied van glas zijn? Of heeft u een project dat u graag met een specialist wilt bespreken, bijvoorbeeld over de haalbaarheid of de termijn waarin het uitgevoerd kan worden? Ga een keer langs in de showroom van glasleverancier Pro Glas in Weert. Hier staan professionals voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden over producten, projecten en montage. Kom een keer langs of bel voor meer informatie.

https://www.proglasweert.nl/