Lastmilesolutions
Image default
Zakelijke dienstverlening

AOV online afsluiten voor ondernemers en particulieren

Er kunnen verschillende situaties zijn die het AOV online afsluiten tot een noodzakelijk voordeel maken. Als particulier kunt u het prettig vinden om een AOV verzekering af te sluiten, waar u uiteraard niet teveel voor wilt hoeven te betalen. Als ondernemer zal het zeker waardevol en raadzaam zijn om een AOV verzekering af te sluiten, voor het geval u door een ongeluk of ziekte niet meer in staat bent om te werken. Een dergelijke verzekering biedt u de mogelijkheid om alsnog inkomsten te krijgen voor het betalen van uw privé uitgaven en onkosten binnen uw onderneming of bedrijf. Deze lopen namelijk gewoon door, ook als u zelf niet meer in staat bent om inkomsten te genereren.

 

Vragen over AOV online afsluiten

Meestal nemen ondernemers een adviseur in de hand om de mogelijkheden te bespreken voor het afsluiten van een AOV verzekering. U betaalt dan vaak aanzienlijk meer voordat u een verzekering bent aangegaan. Bij het AOV online afsluiten bij Veza verzekeringen doet u dit helemaal zelfstandig en is er geen sprake van een tussenpersoon of adviseur. Uiteraard kunt u alsnog vragen stellen en kunt u een AOV verzekering afsluiten met advies. Bij deze verzekeraar regelen ze dit voordelig, zodat u alsnog de juiste verzekering op maat krijgt afgestemd. Online kunt u dit uiteraard ook heel eenvoudig via de AOV Zelf Afsluiten Tool regelen en zo een online AOV afsluiten zonder adviseur. Uiterst voordelig ontvangt u zo alsnog de juiste verzekering die volledig op uw situatie is opgesteld. U kunt rekenen op de allerbeste verzekeringsvoorwaarden bij arbeidsongeschiktheid.

 

Voordelen AOV online afsluiten

U kunt rekenen op een verlaagde premie als u de uitkeringsduur aanpast naar een kortere periode. Vaak kunt u dit zelf gemakkelijk opvangen met spaargeld en bespaart u zo op uw verzekeringspremie. Dergelijke voordelen zijn heel eenvoudig te regelen als u uw AOV verzekering online afsluit bij Veza verzekeringen. U ontvangt tevens korting op uw huidige zorgverzekering en blijft altijd op de hoogte van al uw onkosten. Een uitstekende keuze als u niet teveel wilt betalen voor de AOV verzekering voor uw onderneming.

https://www.vezaverzekeringen.nl/