Lastmilesolutions
Image default
Woningen

Een verzorgingshuis in Groningen waar u samen kunt blijven wonen

Wanneer u een partner heeft, wilt u natuurlijk oud worden met hem of haar. Het kan voorkomen dat u of uw partner ziek is of wordt en aangepaste hulp nodig heeft, waardoor thuis blijven wonen geen optie meer is. Bij veel verzorgingshuizen wordt u dan gescheiden en heeft u niet de mogelijkheid om samen te wonen met uw partner. Bent u voor uzelf of voor uw ouders op zoek naar een mooi verzorgingshuis in Groningen waar dit wel mogelijk is? Dan is het een goed idee om een keer bij verzorgingshuis De Leyhoeve in Groningen langs te gaan. Dit verzorgingshuis heeft namelijk speciale zorgsuites waar u samen met uw partner oud kunt worden. Bij de Leyhoeve is het mogelijk om samen te wonen wanneer u of uw partner andere zorgbehoeften heeft. De suites zijn hier namelijk voor aangepast. Zo kunt u blijven genieten van elkaar en van het leven.

Wordt samen oud en geniet van uw vrijheid en van elkaar

Wanneer u ouder wordt, betekent dit niet dat u niet meer van het leven kunt genieten. Dit verzorgingshuis is gelegen in een leuke buurt waar u genoeg kunt beleven. Zo kunt u heerlijk genieten van een kopje koffie of een lekkere maaltijd bij de brasserie van dit verzorgingshuis in Groningen. Wilt u lekker uit eten als u uw kinderen, en eventueel kleinkinderen, op bezoek komen? Bij de brasserie van De Leyhoeve in Groningen kunt u heerlijk uit eten gaan. U vindt hier een uitgebreide kaart waardoor er altijd wel iets lekkers te eten is. Voor de echte zoetekauw zijn er ook genoeg dessert te bestellen. Ook kunt u uzelf laten verwennen in de schoonheidssalon.

Ervaar de sfeer tijdens een rondleiding

Bij dit verzorgingshuis met brasserie in Groningen kunt u heerlijk met zijn twee genieten van de rest van uw leven. Er is genoeg te beleven en u kunt gezellig samen blijven wonen. Voordat u definitief uw keuze maakt, kunt u bij de medewerkers van dit complex een rondleiding aanvragen. Zo ervaar u zelf de sfeer en bepaalt u zelf of het een goede match is.