Lastmilesolutions
Image default
Onderwijs

Beste plek om een opleiding te volgen

Als je altijd al de opleiding tot pedicure hebt willen volgen dan is dit zeker je kans. Als je bij ons de opleiding volgt dan kan je binnen tien maanden je papiertje al binnen hebben. Voordat je het weet kun je dus al aan de slag in een salon. Veel van onze leerlingen kiezen er echter ook voor om hun kwaliteiten in te zetten in een eigen praktijk die ze oprichten. Hierover geven wij genoeg tips waardoor je snel een klantenbasis kan opbouwen en snel geld kan verdienen met iets wat je leuk vindt om te doen. Klinkt dat niet super?

Hoe ziet de opleiding eruit?

Het werk van een pedicure is erg uiteenlopend. Wij leren je alles wat je moet weten over je toekomstige werk. Je krijgt theorie lessen waarin je leert hoe je alles moet aanpakken, maar belangrijker is natuurlijk dat je alles goed weet toe te passen. Daarom krijg je bij ons meer praktijk lessen. Op deze manier leer je de stof gewoon door het te doen. Dit is een veel effectievere manier van leren en het is ook nog eens leuker. De opleiding tot pedicure is naast leerzaam ook nog eens mega gezellig omdat je altijd in een leuk team terecht komt.

Wanneer ben ik geslaagd?

Als pedicure moet je alles weten over de voeten en nagels. Hier komt veel bij kijken. Je moet bijvoorbeeld van veel materialen weten hoe je ze moet gebruiken en wat ze doen. Daarom kan je bij ons een starterskit aanschaffen zodat je zelf niet op zoek hoeft te gaan naar de juiste benodigdheden. Bij het examen hebben wij een proefpersoon zitten. Wij vragen je dan om verschillende dingen uit te voeren. Je kan bijvoorbeeld verwachten dat we je vragen om eelt te verwijderen en een ingegroeide nagels te verhelpen. Er kijkt dan iemand met je mee en diegene bepaalt uiteindelijk of je bent geslaagd voor de opleiding pedicure.