Lastmilesolutions
Image default
Dienstverlening

Diverse mogelijkheden voor machinaal straten met deze machine

Wanneer u op zoek bent naar een machine om eenvoudig machinaal mee te straten, eindigt uw zoektocht gegarandeerd hier. De RoadPrinter Eco van het bedrijf Road Paving Systems is alles waar u als stratenmaker van droomt én meer. Met deze machine heeft u veel uiteenlopende mogelijkheden. Of u nu verticaal wilt keperen, gezaagde passtukken in combinatie met bijvoorbeeld gebakken dikformaten wilt leggen, parkeervakken wilt straten in elleboogverband of iets anders; het is allemaal mogelijk met de geavanceerde machine van deze specialist. De volledig elektrische machine is een innovatieve en hoogwaardige machine met enorm veel voordelen. Lees direct verder om erachter te komen van welke voordelen u profiteert door gebruik te maken van de RoadPrinter Eco.

Diverse voordelen bij het machinaal straten met deze innovatieve machine

Wanneer u ervoor kiest om een RoadPrinter Eco aan te schaffen van het bedrijf Road Paving Systems in Dongen, profiteert u van diverse voordelen. Zo ontvangt u onder andere een subsidie van ongeveer twaalf procent op het aanschafbedrag. Omdat de machine volledig elektrisch en milieuvriendelijk is, geeft de overheid hier graag subsidie voor door middel van de Milieu-investeringsaftrek (MIA) en Vrije Afschrijving Milieumiddelen (VAMIL). Daarnaast wordt uw productiecapaciteit enorm vergroot door gebruik te maken van deze innovatieve machine. Bovendien legt de machine ook direct de randafwerkingen, waardoor u in één keer uw straat in zijn geheel legt en de stratenmakers niet op de knieën de afwerkingen moeten doen.

Ontdek de mogelijkheden van dit bedrijf

Heeft u interesse in het kopen of huren van een machine om machinaal te straten, zoals de RoadPrinter Eco of een andere machine uit het aanbod van deze specialist? Neem dan contact met ze op of bekijk de mogelijkheden en informatie op de website van de specialist. Ze hebben namelijk niet alleen de RoadPrinter Eco in het aanbod, maar nog veel meer andere machines.