Lastmilesolutions
Image default
Zakelijk

Orbital Welding bij Pharmatec

Welding is een manier om meerdere objecten aan elkaar vast te lassen. Wil je garantie op goede kwaliteit en service? Dan raden wij aan om diensten door Pharmatec te laten realiseren. Zij hebben hun manier van welden zo gerealiseerd dat het mogelijk is om met behulp van een machine 360 graden om een object heen te lassen. Hierdoor is de kwaliteit van het laswerk erg nauwkeurig.

 

Lasinstellingen opslaan

Een ander voordeel van orbital welding bij Pharmatec is dat de machine-instellingen van het laswerk kunnen worden opgeslagen. Mochten er meerdere objecten moeten worden gelast, dan kan de machine dus onthouden op welke manier hij dit eerder heeft gedaan. Zo zijn alle objecten op dezelfde, strakke manier aan elkaar gelast.

 

Service en kwaliteit

Als we het toch over de voordelen van Pharmatec hebben, kunnen we de service niet overslaan. Er wordt veel belang gehecht aan een goede samenwerking tussen de medewerkers. Alle medewerkers beschikken over de juiste kennis en zijn goed op elkaar ingespeeld. Wil je graag worden geadviseerd? Dan gaan de medewerkers aan de slag om een zo specifiek mogelijke kostenberekening te maken, zodat deze geheel aansluit op jouw situatie.

 

Het bedrijf is altijd transparant over hun werkwijze. Heb je besloten om met ze in zee te gaan? Dan kun je op elk gewenst moment het project inzien zodat je weet hoe het ervoor staat.