Lastmilesolutions
Image default
Kinderen

Welkom bij ons bedrijf

Bij leuke Kinderopvang Zoetermeer Oosterheem staat het welzijn van uw kind voorop. Wij vinden het ontzettend belangrijk dat uw kind met veel plezier naar ons toe komt. Spanning en stress willen we zoveel mogelijk vermijden door het zo veilig mogelijk te maken voor uw kind. We begrijpen dat het voor het kind lastig is om voor het eerst zonder zijn ouders te zijn. Daarom zullen we in het begin vooral bezig zijn met het afleiden en vermaken van het kind zodat hij zich zo snel mogelijk op zijn gemak voelt. Al onze collega’s zijn professionals en weten wat ze moeten doen als er iets gebeurt.

Op uw gemak

Als u het prettig vindt, kunt u bij ons komen kennismaken. Wij zullen u dan rondleiden door Kinderopvang Zoetermeer Oosterheem en we zullen u alles laten zien. We hebben bijvoorbeeld vaste slaapplekken voor als uw kind nog een middagdutje nodig heeft. Zoals vanzelfsprekend gaat alles in overleg. Wij houden elke dag een boekje bij waarin we bijzonderheden opschrijven. Soms zal uw kind grappige uitspraken hebben, deze noteren wij ook in het boekje. Aan het einde van de dag kunt u lezen wat er is gebeurd op de kinderopvang en zo vergeten wij u niks te melden. Met vragen of opmerkingen kunt u altijd bij ons terecht.

Ontwikkeling motiveren

Wat wij ook erg belangrijk vinden bij Kinderopvang Zoetermeer Oosterheem is de ontwikkeling van uw kind. Deze zullen wij op alle vlakken zoveel mogelijk stimuleren. Dit gebeurt bijvoorbeeld door het vele voorlezen of het stimuleren van zelf simpele boekjes lezen. Ook werken we veel aan de motoriek door middel van spel. Blokken stapelen is bij veel kinderen een favoriet. Op die manier trainen ze hun hand-oog coördinatie terwijl ze lekker aan het spelen zijn. Het hoofddoel is dat het leuk blijft. Wij zullen goed luisteren naar uw wensen en de behoeftes van uw kind. U bent van harte welkom bij Kinderopvang Zoetermeer Oosterheem.