Lastmilesolutions
Image default
Dienstverlening

Doe altijd de deur op slot

Het beste advies dat een slotenmaker Den Haag kan geven is het op slot doen van de deur. Volgens de slotenmakers kunnen veel inbraken voorkomen worden als de deur maar op slot zat.

Een inbreker moet zo snel mogelijk naar binnen of de kans dat die gepakt wordt neemt toe en dit weten ze. Wanneer de deur op slot zit moeten ze het open forceren en dit kost veel tijd. Bij woninginbraken gebeuren de meeste inbraken daarom bij woningen waar de deur niet op slot zit. Als de deur niet op slot zit kan een inbreker de deur open flipperen met een plastic kaart en zo is die binnen een paar seconden binnen.

Volgens een slotenmaker Den Haag doen de meeste mensen hun deur op slot wanneer ze een lange tijd weg zijn zoals bijvoorbeeld wanneer ze gaan werken. Als ze een korte tijd weg zijn om even boodschappen te doen bijvoorbeeld doen ze de deur niet op slot. Ze realiseren zich niet dat een inbreker maar enkele minuten nodig heeft.

Slotenmaker Den Haag kan de beste sloten monteren tegen inbraak maar als het niet op slot wordt gedaan heeft het natuurlijk geen effect. Doe daarom altijd de deur op slot ook al ben je maar heel even weg.