Lastmilesolutions
Image default
Groothandel

Dit kunt u allemaal verpakken in PET flessen

Er zijn veel dingen die u in PET flessen kunt verpakken. Vloeistoffen liggen natuurlijk voor de hand maar zijn lang niet de enige toepassingen. Een PET fles leent zich ook uitstekend voor poeder zoals wasmiddel of vaatwasmiddel. Ook komt het steeds vaker voor dat snoepgoed en geneesmiddelen in PET flessen worden aangeboden. Het grote voordeel is dat deze flessen doorzichtig gemaakt kunnen worden zodat de klant meteen ziet wat hij koopt. En er is natuurlijk het grote voordeel dat deze flessen gerecycled kunnen worden en de grondstoffen hergebruikt voor nieuwe gebruiksproducten.

Presenteer uw product op een milieuvriendelijke manier in een PET fles

Als u kiest voor PET flessen voor de verpakking van uw product dan kiest u meteen voor een milieuvriendelijke manier van presenteren. Mits goed verwerkt bij de afvalscheiding kan een PET fles immers worden gerecycled en komt het afval daardoor niet in het milieu terecht. Dit is voor steeds meer bedrijven en ook consumenten reden om juist hiervoor te kiezen en er ook echt op te letten bij het aankopen van producten. Als u twee vliegen in één klap wilt slaan dan zorgt u ook nog eens voor een handige en prettig in de hand liggende PET fles. De kans is dan groot dat het een succes wordt.

Het bedrijf dat PET flessen voor u kan produceren

Er is een Nederlands bedrijf dat is gespecialiseerd in het produceren van PET flessen. Het bedrijf PET Power is al sinds 1995 gevestigd in Etten-Leur. Klein begonnen maar inmiddels uitgegroeid tot een multinational die wereldwijd zijn klanten bedient. Het bedrijf maakt sinds begin deze eeuw deel uit van een groot internationaal concern waardoor de dienstverlening nog kon worden verbeterd. Zij maken standaard flessen, potten en andere verpakking van gerecycled materiaal. Het gaat daarbij om zowel standaard producten als custom made flessen die speciaal voor de klant worden ontwikkeld.