Lastmilesolutions
Image default
Zakelijke dienstverlening

Kies voor een brievenbusdoos voor eenvoudige verzending van producten

Als u iets wilt verzenden, denk dan eens aan het gemak van een brievenbusdoos. Hierin kunt u allerlei producten versturen, zolang ze maar door de brievenbus passen. Een brievenbusdoos is stevig en handig in gebruik. Hergebruik is vrijwel altijd mogelijk. Het grote voordeel van deze manier van versturen is dat u goedkoper uit bent. Een brievenbuspakje is immers een stuk goedkoper dan grote verzenddozen meegeven aan de pakketdienst. Daar komt bij dat het ook voor uw klant een stuk makkelijker is. Deze hoeft immers niet thuis te zijn om het door hem bestelde artikel in ontvangst te nemen.

Welke verzendoptie past bij uw bedrijf?

Als u vaak grote pakketten verstuurt, dan heeft u natuurlijk het meeste baat bij stevige verzenddozen. Als u echter zeer regelmatig kleine items opstuurt dan is een brievenbusdoos een prima optie. U kunt zowel een verzenddoos als een verpakking voor een brievenbuspakje in diverse maten online bestellen. Zo kunt u uw verpakkingsmateriaal prima afstemmen op uw behoefte.

Online verpakkingsmateriaal kopen regelt u snel en eenvoudig

Als u verpakkingsmateriaal nodig heeft, zoals een brievenbusdoos of verzenddozen, dan kunt u die nu heel gemakkelijk online bestellen. Kijk bijvoorbeeld eens op de website van Twinpack. Hier vindt u een groot assortiment verpakkingsmaterialen voor allerlei doeleinden. U kunt zelf bepalen of u slechts enkele dozen bestelt of een grote partij ineens. Als u vaak pakketten verstuurt, kunt u ervoor kiezen om de dozen waarin u uw producten stuurt te laten voorzien van uw bedrijfsnaam of logo. Dit is een prima reclamedrager om uw merknaam nog eens extra te promoten. Voor een grote order is het handig om hierover contact op te nemen met de klantenservice. Zij kunnen u vaak een aantrekkelijk prijsaanbod op maat voorleggen zodat u nog voordeliger uit bent. Veel van de in deze webwinkel aangeboden dozen zijn zowel in het bruin als in het wit verkrijgbaar.