Lastmilesolutions
Image default
Bedrijven

Heeft u poorten voor de oprit nodig?

Poorten voor de oprit moeten aan veel eisen voldoen. Ze moeten veilig, betrouwbaar en ook nog aantrekkelijk zijn. Alleen het beste is goed genoeg – het gaat immers om de toegang tot uw huis. Afhankelijk van de grootte van de oprit, van uw persoonlijke smaak en van de wensen die u heeft, zijn er meerdere soorten en stijlen poorten voor de oprit. Wilt u juist een klassiek design, of denkt u aan een moderne poort van aluminium? Wilt u de poort kunnen openen en moet hij schuiven of draaien? Het zijn vragen waar Poortland u graag bij helpt. Zo krijgt u precies de poort die u voor ogen had. Hier vindt u meer informatie over tuinpoorten en de verschillende mogelijkheden die u heeft.

Wat zijn geschikte poorten voor de oprit?

Goede poorten voor de oprit passen precies bij de uitstraling van uw woning – en bij uw wensen en eisen. Het is dan ook een groot voordeel als u de poort speciaal voor u kunt laten ontwerpen. Heeft uw oprit echt een nieuwe poort nodig? Of u nu zoekt naar een aluminium schuifpoort of juist naar een houten sierpoort die mooi is opengewerkt: het is allemaal te realiseren. Een poort op maat gemaakt – dat garandeert een stijlvolle oprit. De ervaren medewerkers van Poortland kennen de ins en outs van het ontwerpen en produceren van poorten. Allereerst gaan zij in overleg met de klant. Zo wordt bepaald welk materiaal er gebruikt moet worden, en welke stijl de poort moet krijgen. De ontwerpen worden vaak gebaseerd op bestaande standaardontwerpen, die vervolgens worden aangepast naar uw wensen en eisen. Door experts wordt de poort in elkaar gezet, met gebruik van de best mogelijke materialen.

Het plaatsen van de poort

Als de poort voor uw tuinoprit is vervaardigd, moet hij ook nog geplaatst worden. Daar komt behoorlijk veel bij kijken. De specialisten van Poortland voeren deze klus graag voor u uit. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de meest moderne apparatuur. Aan de hand daarvan kan de poort stabiel neergezet worden waardoor hij stevig staat. Ook het aansluiten van eventuele techniek wordt, gebeurt met veel aandacht.