Lastmilesolutions
Image default
Hobby en vrije tijd

Een gezellig familieweekend of bedrijfsuitje plant u bij deze groepsaccommodatie in Gelderland

Het vinden van een leuk uitje voor familie, vrienden of collega’s is soms erg lastig. U wilt natuurlijk een uniek en origineel uitje verzinnen waar iedereen het naar zijn zin heeft. Dan kunt u het beste terecht bij De Westernboerderij. Deze groepsaccommodatie in Gelderland biedt veel leuke groepsactiviteiten en overnachtingen. Hier zal de hele groep zich gegarandeerd vermaken.

Binnen- en buitenactiviteiten

Op deze boerderij wordt u met de hele groep warm onthaald. U kunt dan kiezen uit een aantal leuke groepsactiviteiten om met de hele groep uit te voeren. Al deze activiteiten zijn in het westernthema. De activiteiten variëren van erg fysiek tot minder intens. Hierdoor kan iedereen in de groep meedoen met een activiteit die hij/zij leuk vindt. Voor iedereen is er een leuke groepsactiviteit te vinden. De meeste activiteiten worden buiten georganiseerd. Ook is er genoeg ruimte om binnenactiviteiten te organiseren, bijvoorbeeld bij slecht weer. Uw uitje zal altijd een succes worden.

Overnachtingen

Wilt u een heel weekend wegblijven? Dan kunt u bij deze groepsaccommodatie in Gelderland ook blijven overnachten. U kunt kiezen uit verschillende arrangementen met overnachtingen, eten, drinken en leuke groepsactiviteiten. U zult overnachten in een leuke tipitent in het tipidorp. Dit zorgt voor een unieke ervaring en is erg leuk om te doen met een grote groep. Bij een arrangement wordt u ook voorzien van lekker eten door middel van een buffet. Dit maakt het uitje helemaal compleet en u hoeft nergens meer naar om te kijken.

Boek een uitje

Een uitje boeken bij De Westernboerderij is erg eenvoudig. Bij deze groepsaccommodatie in Gelderland kunt u kiezen uit verschillende arrangementen. Voor iedere groep is er een gepast uitje te regelen. Wanneer u een arrangement gekozen hebt, kunt u eenvoudig contact opnemen met het bedrijf. Zij zullen u meer informatie geven en uw uitje gaan voorbereiden. Zo hoeft u alleen nog maar te genieten.