Lastmilesolutions
Image default
Dienstverlening

Een hardcover boek drukken: het logistieke aspect

Wilt u een hardcover boek drukken, dan kan De Beste Boekdrukkers u in het gehele proces begeleiden. Van ontwerp tot transport kunt u rekenen op transparante en heldere adviezen, net als scherpe prijzen. Veel schrijvers gaan voorbij aan het logistieke gedeelte van het uitgeven van een boek. Echter speelt de distributie ervan een cruciale rol. Want al zijn de inhoud en de vormgeving ijzersterk, wanneer u niet in de logistiek investeert, is een groot deel van uw moeite zinloos. Een hardcover boek drukken, vormgeven en distribueren doet u samen met De Beste Boekdrukkers.

 

Een hardcover boek drukken en in eigen beheer uitgeven

Wilt u een boek met een harde kaft uitgeven? Dan is de kans groot dat u van veel uitgeverijen al een teleurstellend antwoord heeft gekregen. Niet zo gek, want het boekaanbod is enorm en de ruimte op de markt enigszins beperkt. Twijfel dus zeker niet meteen aan uw werk. Tegenwoordig kunt u namelijk ook een hardcover boek drukken en in eigen beheer uitgeven. De distributie ervan komt dan op uw eigen schouders terecht, in plaats van op die van een uitgever.

 

Zelf verzenden of laten verzenden

Is uw boek helemaal klaar, dan kunt u ongetwijfeld niet wachten om het bij de consument af te leveren. Besluit u een hardcover boek te drukken en in eigen beheer uit te geven, dan heeft u twee opties. Zo kunt u de distributie ervan zelf op u nemen, of de hulp van De Beste Boekdrukkers inschakelen. Kiest u voor het laatste, dan zorgt deze drukkerij ervoor dat uw boeken naar de juiste plaatsen worden verstuurd en onderweg goed beschermd blijven. Zo komt uw werk op tijd en in de perfecte conditie aan op zijn bestemming.

 

Het Centraal Boekhuis

Laat u een hardcover boek drukken en wilt u de vindbaarheid daarvan vergroten? Dan is het Centraal Boekhuis een onvermijdelijke stap. Het Centraal Boekhuis, ook bekend als CB Logistics, is dé distributeur van boeken in Nederland en Vlaanderen. Alhoewel een inschrijving bij het Centraal Boekhuis zal leiden tot een minder grote winst, is het wel goed voor de publiciteit. Uw boek wordt namelijk geregistreerd in de database. Fysieke boekhandels plaatsen hun bestellingen daar. Voor een registratie bij het Centraal Boekhuis is wel een KvK-registratie nodig.

https://www.debesteboekdrukkers.nl/