Lastmilesolutions
Image default
Groothandel

Verwen je gasten met het heerlijke brood van deze broodleverancier voor de horeca

Wil je jouw gasten verwennen met broodgerechten van de beste kwaliteit? Of wil je ze een heerlijk breekbrood voorschotelen terwijl ze op hun eerste gerecht wachten? Bestel dan je brood bij Bussing Brood. Deze broodleverancier levert al generaties lang de lekkerste broden aan de horeca. Ze bieden hier een ruim assortiment aan, dus je vindt zeker brood dat perfect bij jouw gerechten past. Serveer je hamburgers bijvoorbeeld op ambachtelijk gebakken hamburgerbroodjes of maak je sandwiches met rustiek brood. De mogelijkheden zijn eindeloos wanneer je het brood voor jouw horecazaak bij Bussing Brood bestelt.

Breid je menukaart uit met de lekkerste broodgerechten

Wil je de menukaart van je restaurant uitbreiden met heerlijke gerechten met brood in de hoofdrol? Ook dan kan je rekenen op Bussing Brood. Deze broodleverancier voor de horeca staat niet alleen voor je klaar met advies. Op hun website vind je namelijk ook diverse inspirerende recepten om je op weg te helpen met het uitbreiden van je kaart. Deze sorteer je eenvoudig op basis van het soort brood dat het beste bij het gerecht past. De broden die je voor de gerechten nodig hebt, bestel je vervolgens eenvoudig bij deze broodleverancier. Zij kennen hun broden als geen ander en hebben bij het uitschrijven van deze gerechten goed nagedacht over de smaken die hun brood het beste complementeren. Door het brood bij hen te bestellen weet je zeker dat je het meeste uit het recept haalt.

Vraag een sample pakket aan

Het is begrijpelijk dat je eerst wilt weten wat voor brood je in huis haalt voordat je met deze broodleverancier voor de horeca in zee gaat. Daarom biedt Bussing Brood een sample pakket aan. Wanneer je dit aanvraagt, komen ze bij je langs om je een selectie van hun broden te laten proeven. Bovendien voorzien ze je dan gelijk van advies over de broodsoorten die het best bij jouw menukaart passen. Dus neem contact op met deze leverancier en proef zelf de rijke smaak van hun ambachtelijk bereide brood. Het deeg krijgt bij deze bakker nog echt de tijd om te rijzen en dat proef je terug in de heerlijke smaak van het brood.