Lastmilesolutions
Image default
Verbouwen

Een woning kopen met bouwkundig advies

Als u een huis gaat kopen, wilt u natuurlijk wel weten waar u aan toe bent. U wilt immers niet dat u nadat u het huis heeft gekocht, erachter komt dat er veel gebreken aan zo’n huis zijn. Maar wat kunt u het beste doen om dit te voorkomen? Bouw Techno Keuring Nederland weet hiervoor het antwoord. Zij zijn dé specialist op het gebied van bouwkundig advies. Zij hebben al jarenlange ervaring en verstand van zaken als het aankomt op een bouwkundige keuring en de kosten hiervan. Als u hen inschakelt, hoeft u niet bang te zijn dat u tegen onverwachte zaken aanloopt. Zij zorgen namelijk dat er een volledige inspectie plaatsvindt van de woning die u op het oog heeft. Dit biedt vele voordelen met zich mee.

De voordelen van een bouwkundige keuring

Een van de voornaamste voordelen is natuurlijk dat u weet of uw huis in goede staat in. U wilt immers niet in het huis wonen en er dan achteraf achter komen dat er zwam, asbest, rot hout en andere vervelende zaken spelen. Dit dient namelijk aangepakt te worden. Tevens is een bouwkundige keuring tegen goede kosten nodig om zeker te weten dat wat er voor het huis gevraagd wordt, ook reëel is. Als u niet weet dat er zaken spelen, biedt u hoogstwaarschijnlijk teveel en is de vraagprijs ook te hoog. Bouwkundig advies vragen is daarom altijd een goed plan. Ook als u een woning verkoopt, bouwt u vertrouwen op bij potentiële kopers als u eerst uw woning volledig laat keuren. De kopers weten precies wat het huis waard is en wat ze aan u hebben. Zo versoepelt de verkoopprocedure en heeft u een grotere kans dat uw woning gekocht wordt.

Schakel de expert in voor uw keuring

Of u nu een huis gaat kopen of gaat verkopen, Bouw Techno Keuring Nederland staat graag voor u klaar om u bouwkundig advies te geven én de kosten van een bouwkundige keuring in kaart te brengen. Als u akkoord gaat, voeren zij de inspectie uit en brengen ze hier een rapport van uit.