Lastmilesolutions
Image default
Verbouwen

Bespaar geld en leg zelf een PU gietvloer aan

Wilt u graag een PU gietvloer in uw woning, bedrijfspand of kantoor? Dan kunt u ervoor kiezen om het leggen van de gietvloer uit te besteden aan een professional, maar u kunt er ook voor kiezen om dit zelf te doen. U hoeft hier geen ervaring voor te hebben of een ervaren klusser te zijn. Er zijn namelijk verschillende oplossingen waardoor u de PU of Epoxy gietvloer zelf kunt aanleggen. Zo kunt u bij een specialist als Decochip terecht voor diverse standaardoplossingen. Hierdoor bent u geen bakken vol met geld kwijt om een bedrijf in te schakelen voor het laten leggen van uw PU of Epoxy gietvloer, maar kunt u het zelf doen.

Zelf een PU of Epoxy gietvloer aanleggen

Een PU gietvloer is flexibel en van goede kwaliteit. Bij Decochip hebben ze een breed assortiment afwerkingsproducten. Wanneer u zelf een gietvloer aan wilt leggen, heeft u hier natuurlijk wel het juiste materiaal voor nodig. Niet iedereen heeft deze materialen zelf in huis. Denkt u bijvoorbeeld aan de schraaplaag, impregneer en divers gereedschap wat nodig is bij het leggen van een PU gietvloer.

Bezoek de showroom van deze specialist

Wanneer u van plan bent om zelf een PU, Epoxy of anders soort gietvloer te leggen, doet u er verstandig aan om eerst wat informatie op te doen. Zo verzekerd u uzelf van de beste kwaliteit en weet u precies hoe u het moet aanpakken. Zo kunt u een workshop volgen bij Decochip. Tijdens deze workshop leert u alles over het zelf aanleggen van een gietvloer. Deze specialist heeft ook een showroom die u kunt bezoeken. In deze showroom in Vaassen kunt u alle structuren en kleuren bekijken die ze aanbieden. Ook werken er deskundige medewerkers die u voorzien van meer informatie en deskundig advies voor als u het aanleggen van een PU gietvloer zelf wilt doen.