Lastmilesolutions
Image default
Dienstverlening

Kies voor betonnen aanrechtbladen vanwege deze 3 redenen

Bent u er nog niet uit over welk materiaal u wilt gebruiken voor uw nieuwe aanrechtblad? Tegenwoordig zijn er ontzettend veel mogelijkheden en kan dit overschot aan keuzes soms zelfs nadelig werken. Maak het uzelf niet te moeilijk en kies gewoon voor een aanrechtblad van beton. De volgende 3 redenen laten zien waarom betonnen aanrechtbladen de beste optie zijn.

 

Een strakke look met betonnen aanrechtbladen

Wilt u dat uw keuken er strak, netjes en modern uitziet? Kies dan voor de juiste materialen. Een aanrechtblad van beton geeft die gewenste strakke uitstraling. Niet voor niets dat steeds meer moderne keukens standaard een aanrechtblad van beton bevatten. Dit aanrecht is eenvoudig te gieten en u hoeft niet lang te wachten op uw nieuwe en strakke betonnen aanrechtbladen.

Handig schoonmaken

Hoe mooi een aanrecht van marmer of van een mooi houtsoort ook is, het is een zeer lastige opgave om dit aanrechtblad schoon te maken. U moet rekening houden met de schoonmaakartikelen en moet dit aanrechtblad ook vaak onderhouden om de kwaliteit te waarborgen. Een betonnen aanrechtblad is daarentegen sterk en kan tegen een stootje. Dit blad kan men zonder moeite onderhouden en vergt geen extra onderhoud als een houten aanrecht of aanrechtblad van natuursteen.

Snel leverbaar

Het plaatsen van een complete keuken is niet alleen een flink project, ook kan de realisatie lang duren. Wilt u snel een nieuwe keuken? Kies dan voor een keuken met betonnen aanrechtbladen. Dit is eenvoudig om de produceren en daarom ook extra snel leverbaar. U kunt de gewenste afmetingen doorgeven en dit blad kan gelijk worden gegoten. Dit is wel even anders, dan wanneer u moet wachten op de juiste materialen bij natuursteen, hout of een ander klassiek materiaal voor de keuken.

Bent u er ook uit? Kies voor een aanrechtblad van beton bij uw volgende keuken. Dit strakke materiaal maakt uw keuken helemaal is, is eenvoudig te onderhouden en kan extra snel worden geleverd. Zo loopt de keukenrealisatie geen vertraging op en geniet u van een mooi, strak en modern materiaal voor uw nieuwe keuken.