Lastmilesolutions
Image default
Zakelijk

Vloertegels verkrijgbaar in alle soorten en maten

Is uw huidige vloer oud geworden en is deze toe aan vervanging? Kom dan eens langs bij KROON Vloeren in Steen en laat u verrassen door het uitgebreide assortiment. Hier vindt u tegels in alle maten en vormen. Dit is namelijk dé specialist op het gebied van stenen vloeren en tegels. Koopt u hier uw vloertegels? Dan bent u verzekerd van jaren vakmanschap, passie voor het vak en uitgebreide kennis. De vloertegels zijn allen van hoge kwaliteit en gaan jarenlang mee. Tegels bij de specialist uit de omgeving van Rotterdam schaft u dus niet voor even aan, maar misschien wel voor de rest van uw leven.

Kom de tegels in de showroom nabij Rotterdam bekijken

Natuurlijk wilt u eerst de tegels in het echt komen bekijken voordat u deze in uw woning nabij Rotterdam gaat leggen. Logisch. Daarom bent u van harte welkom in de showroom van KROON Vloeren in Steen. Hier presenteren de specialisten u meer dan 1000 soorten tegels en plavuizen voor wanden en vloeren. Waar u de showroom vindt? In Meerkerk, direct aan de A27.  Van maandag tot en met vrijdag bent u hier van 08:00 tot 17:00 uur van harte welkom en op zaterdag gaan de deuren om 09:00 uur open. Laat u voorzien van deskundig advies en koop de vloertegels waar u al zo lang naar op zoek bent.

Tegels voor uw wanden en vloeren in uw woning te Rotterdam of omgeving

Bij tegels denkt u wellicht aan vloertegels, maar tegels staan ook prachtig aan de wand. Denk bijvoorbeeld aan de badkamer of keuken. Ook nog eens zeer praktisch omdat tegels goed schoon te maken zijn. Wilt u keuze hebben uit een ruim assortiment aan vloertegels? Dit vindt u bij KROON Vloeren in Steen. Houtlook tegels, keramische tegels, natuursteen, werkelijk alle soorten tegels vindt u in de showroom nabij Rotterdam. Even geen inspiratie? Bezoek dan de website van de specialist en kijk onder het kopje ‘inspiratie’. Of lees de blogberichten. Zo bent u ook direct op de hoogte van de nieuwste trends.