Lastmilesolutions
Image default
Business / Publishing and Printing

Kozijnen, schuifpuien en nog veel meer bij Schipper Ede!

Bent u op zoek naar de expert als het gaat om schuifpuien of kunststof– / aluminium kozijnen? Zoek dan niet meer verder want Schipper Ede is gespecialiseerd op het gebied van kozijnen, schuifpuien, ramen en nog veel meer. Ze kunnen u een passend advies geven over de plaatsing van verschillende producten en zelf helpen bij de plaatsing.

Voordelen van een schuifpui

Bent u aan het nadenken om een schuifpui te laten zetten in uw huis? Laat Schipper Ede u daarmee helpen. Er zijn namelijk vele voordelen aan een schuifpui in uw woning. Een goed voorbeeld is dat een schuifpui u meer ruimte geeft in huis. Omdat u geen ruimte hoeft te maken voor een deur die open gaat. Schuifpuien die schuiven lang elkaar heen, dus daar hoeft u geen rekening mee te houden. Een ander voordeel van een schuifpui is dat het meer licht in uw huiskamer geeft! Omdat schuifpuien meestal van glas zijn gemaakt met grote ramen erin, heeft u altijd zonlicht in uw huiskamer. Dit geeft de kamer wat meer belichting en maakt uw huis niet zo donker. Ten slotte is een schuifpui een ideale verbinding tussen huis en tuin. U bent binnen een paar tellen in de tuin aan het lopen, genieten in de zon!

Andere producten en service

Bij Schipper Ede kunt u ook terecht voor andere producten en diensten! Bijvoorbeeld onze prachtige kozijnen! Hier heeft u een keuze uit kunststof kozijnen of normale houten kozijnen! Wij laten deze bij u thuis monteren voor erkende medewerkers van ons bedrijf. Zij weten precies hoe ze deze producten op de juist manier moeten plaatsen en bewerken. Heeft u twijfels over bepaalde producten? Kom gerust een keer langs op kantoor om met een van onze medewerkers te praten. Zij kunnen u het beste adviseren over de producten en wat het beste past in uw woning.

Schipper Ede

Bent u benieuwd naar de producten en diensten die wij u kunnen aanbieden? Bekijk dan de website van Schipper Ede voor meer informatie over de producten. U kunt meteen via onze website een offerte aanvragen. Deze is geheel kosteloos. We zien u graag terug bij Schipper Ede!