Lastmilesolutions
Image default
Beauty en verzorging

De voordelen van laserontharing

Ongewenste haargroei verwijderen kan lang duren als je dit zelf goed wilt doen. Epileren, scheren, waxen of harsen kun je doen om ongewenste haargroei weg te halen, maar dit zijn allemaal maar tijdelijke oplossingen. Laserontharing in Rotterdam kan een uitkomst bieden. Wij geven je in deze blog een aantal voordelen van laserontharing.

Voordeel 1: bijna nooit meer ongewenste haargroei weghalen

Dé meest voorkomende reden voor het kiezen voor laserontharing. Het (bijna) nooit meer te hoeven scheren, epileren, waxen of harsen. Het bespaart je dus veel tijd en moeite. Bijna nooit wordt er gezegd, omdat het niet 100% alle haren verwijdert.

Voordeel 2: geen ingegroeide haren meer

Veel mensen kiezen voor laserontharing omdat ze last hebben van ingegroeide haren wanneer ze de haartjes zelf weghalen. Ingegroeide haren kunnen namelijk heel vervelend zijn. zo kun je er bijvoorbeeld jeuk of pijn door krijgen. Laserontharing verkleint de kans op ingegroeide haren.

Voordeel 3: zwembad, strand of sauna

Je herkent het vast wel. Je wordt onverwacht uitgenodigd of verrast met een bezoek aan het zwembad, het strand of de sauna. Maar je hebt je benen bijvoorbeeld niet geschoren… Ai. Dit is een moeilijk moment. Ga je toch zonder het te doen of doe je de haartjes nog snel even weghalen? Wanneer je kiest voor laserontharing in Rotterdam kun je op elk gepland en ongepland moment naar het strand, het zwembad of de sauna.

Laserontharing is echter niet heel goedkoop. Het kost iets, maar dan heb je ook wel wat. Dat zie je maar weer aan deze voordelen.

https://www.esbellacosmetics.com/pages/laserontharing-rotterdam