Lastmilesolutions
Image default
Vakantie

Huur een auto voor een bezoek aan deze prachtige toeristische attracties in het Verenigd Koninkrijk

Het Verenigd Koninkrijk (VK), dat bestaat uit Engeland, Wales, Schotland en Noord-Ierland, het is één van de populairste en mooiste toeristische bestemmingen van Europa. Het land heeft veel te danken aan de vele landschappen en het rijke culturele erfgoed. Van de meest moderne musea en kunstgalerieën tot de prachtige kastelen, het land is een perfecte toeristische trekpleister om toeristen van alle smaken tegemoet te komen. Maar een bezoek aan het Verenigd Koninkrijk zou een stuk leuker en leuker kunnen zijn als je ervoor kiest om een voertuig te huren bij een auto verhuurder, bekijk hier de prijzen. Dit bespaart je niet alleen tijd, maar geeft je ook de vrijheid om naar elke plaats te reizen. Maar laat ons een aantal van de plaatsen onthullen die een must zijn om een bezoek te brengen.

Een vleugje China in China Town

Ben je op zoek naar de beste plek om de authentieke Chinese keuken te proberen terwijl je in Londen bent? Ga dan direct naar China Town in Londen, gelegen aan de oostkant van Shaftesbury Avenue. Deze plek laat je de geschiedenis zien en je wordt verwend met een aantal van de beste gerechten uit de Chinese keuken van het Verenigd Koninkrijk.

Ontdek Stonehenge, het oudste erfgoed van de wereld

Stonehenge, opgericht als een plaats van aanbidding, is de oudste bekende erfgoedlocatie ter wereld. Graaf diep in de geschiedenis van dit prachtige bouwwerk dat door de mens is gebouwd en het bezoek van pelgrims uit de afgelopen 4500 jaar. De site beslaat de 20 vierkante kilometer van het gebied en geeft je een fascinerende rondleiding door de constructie van deze betoverende site.

Vergeet tijdens een bezoek aan Stonehenge niet de stad Salisbury te bezoeken. Deze middeleeuwse stad nodigt je uit voor een bezoek aan de meest gerenommeerde kathedralen van het land, die teruggaan tot 1220. Maar naast het beroemde huis van Magna Carta, biedt de stad ook verschillende historische architecturen en middeleeuwse kerken.

Bezoek de Muur van Hadrianus

Onder het bewind van de grote Romeinse keizer Hadrianus hebben de Romeinen in 122 na Christus de verdedigingsmuur van Hadrianus gebouwd. De muur strekt zich uit van de Wallsend aan de oostkust tot aan de Ravenglass in het westen. De muur heeft een tweeledig doel: een sterke verdediging en een punt van douane en belastingheffing. De muur krijgt een reconstructie in de 19e eeuw om hem te redden van de slijtage door John Clayton.

Wees getuige van de mooiste kathedralen in de geschiedenis van de Minster van Brittannië-York

Eén van de mooiste en grootste kathedralen in Groot-Brittannië en Noord-Europa, York Minster, is een bezienswaardigheid. Plan een tour naar deze prachtige en mooie hoogtechnologische structuur om getuige te zijn van de prachtige gotische middenbeuk, de kapittelzaal en de verbazingwekkende glas-in-loodramen. York Minster werd gebouwd in de 14e eeuw om de dominantie van het christendom in heel Engeland te verklaren.

De bovengenoemde plaatsen verdienen een bezoek als je van plan bent om dit jaar een bezoek te brengen aan het Verenigd Koninkrijk. Maar waarom maakt je het bezoek niet nog meer ontspannen en handig? Kies het voertuig van je keuze om te huren bij één van de beste aanbieders van auto verhuurdiensten in het Verenigd Koninkrijk, zoals AutoPrio, en maak je reis gemakkelijk en ontspannend.

https://www.autoprio.nl