Lastmilesolutions
Image default
Beauty en verzorging

Wimperextensions Oldenzaal laten zetten?

Er wordt gebruik gemaakt van die nieuwste techniek om wimperextensions in Oldenzaal te plaatsen, dat wordt gedaan door de wimpers stuk voor stuk en haartje voor haartje te plaatsen. Er worden speciale manieren gebruikt om beschadiging van de wimpers en ogen te voorkomen. Je wordt verzekerd van een veilige behandeling. Wat zijn wimperextension nou precies? Je kan altijd overal even rondkijken en rondvragen over wimperextensions voordat je de beslissing neemt. Er is veel te weten als het op wimperextension uit komt. Je kan er op vertrouwen dat de behandeling goed verloopt aangezien de klanten altijd een goed resultaat hebben en er niks beschadigd raakt.

Kwaliteit

De wimperextension zijn van hoge kwaliteit. Zo heb je een voller aanzet bij de basis die geleidelijk dunner wordt richting het uiteinde, net zoals de natuurlijke wimpers. De wimperextensions waarmee gewerkt wordt is niet van het echt te onderscheiden. Bij elk persoon kan de gewenste oogopslag gecreëerd worden. Er zit een bepaalde dikte en curve in waardoor het precies op echte wimpers lijkt, ook zit er diversiteit in het materiaal waardoor het gewoon niet te onderscheiden valt. Altijd al langere wimpers willen hebben? En ben je geen fan van het opplakken van nepwimpers die je bij een drogist haalt? Dan zit je hier dus goed. Na de behandeling is het net alsof het jouw eigen natuurlijke wimpers zijn.

Houdbaarheid en meer informatie

De houdbaarheid van de wimperextension verschilt heel erg per klant. Dit is natuurlijk afhankelijk van jouw groeicyclus en de nazorg van jouw wimperextensions, je moet ze natuurlijk wel goed blijven verzorgen. Als je geen extension wilt kan je ook nog kiezen voor een Lashlift. Er zit ook een bepaalde leeftijd vast aan de wimperextension. Als je 17 jaar bent of jonger mogen ze bij jou niet geplaatst worden. De prijzen verschillen ook erg, het ligt eraan wat jij wilt. Een compleet nieuwe set is 60 euro en een verwijdering kost 10 euro. De opvulbehandelingen hebben verschillende prijzen, dat ligt aan de voor hoeveelheid weken jij ze laat opvullen. Als je meer vragen hebt kan je contact opnemen met het nummer of het email adres die vermeldt staan op de website.