Lastmilesolutions
Image default
Dienstverlening

De diversiteit van stadsafsluitingen: van hekken tot muren

In deze blog willen we u graag informeren over de website van Erdi en onze expertise op het gebied van verkeerstechniek. Wij zijn een bedrijf dat zich richt op het beheer van wegen en verkeerssystemen, en bieden u allerlei informatie over onze diensten en producten op onze website.

 

Automatische stadsafsluitingen

Een van onze belangrijkste diensten is het leveren en onderhouden van verkeerssystemen. Wij hebben een uitgebreid aanbod aan verkeersborden, verkeerslichten, verkeersregelaars en andere apparatuur die nodig is voor het regelen van het verkeer op wegen en in steden. Maar daarnaast bieden we ook oplossingen voor het regelen van het verkeer in steden, zoals automatische stadsafsluitingen. Automatische stadsafsluitingen zijn systemen die ervoor zorgen dat het verkeer op bepaalde tijden of bij bepaalde weersomstandigheden automatisch wordt afgeleid of afgesloten. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren bij zware sneeuwval of bij evenementen. Door het gebruik van automatische stadsafsluitingen kunnen gemeenten ervoor zorgen dat er minder files en ongevallen zullen zijn.

 

Autoluw

Daarnaast bieden we ook diensten op het gebied van gebieden die autoluw zijn. Maar wat is een autoluw gebied precies? Dit is een gebied waar het verkeer van motorvoertuigen beperkt of verboden is. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren in historische stadscentra, parken, of woonwijken. Door het creëren van een autoluw gebieden kunnen gemeenten ervoor zorgen dat er minder uitstoot en geluidsoverlast is, en dat er meer ruimte is voor voetgangers en fietsers. Wij kunnen gemeenten ondersteunen bij het ontwikkelen en implementeren van verkeersplannen voor gebieden die autoluw moeten worden.

 

RAW-bestekssystematiek

Tot slot bieden we ook adviesdiensten op het gebied van RAW-bestekssystematiek. RAW is een afkorting van ‘Rationalisatie en Automatisering Grond-, Water- en Wegenbouw’. In Nederland wordt deze systematiek bij het samenstellen van contracten gebruikt, als stelsel juridische, administratieve en technische voorwaarden. Het helpt bij het beheersen van de kosten en het realiseren van projecten. Als specialist in verkeerstechniek biedt Erdi ook adviesdiensten op het gebied van RAW-bestekssystematiek. Onze experts kunnen u helpen bij het opstellen van RAW-bestekken, het beoordelen van aanbestedingen, en het afhandelen van contracten. Door onze jarenlange ervaring en expertise zijn we in staat om u te helpen bij het realiseren van uw projecten op een efficiënte en effectieve manier. Op onze website kunt u meer informatie vinden over RAW-bestekssystematiek en onze diensten op dit gebied.