Lastmilesolutions
Image default
Dienstverlening

Een specialist op het gebied van kunststofbewerking

Wilt u graag een specialist op het gebied van kunststofbewerking inschakelen? REMA Kunststoftechniek uit Eindhoven is de specialist die u nodig heeft. Dit bedrijf hanteert kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit als kernwaarden. Deze specialist op het gebied van kunststofbewerking, zoals het CNC frezen van kunststof, zoekt altijd naar de beste bewerkingsstrategie. Daarnaast investeren ze continu in de meest moderne machines, waardoor ze de kwaliteit blijven garanderen. U kunt bij deze specialist terecht voor diverse soorten van kunststofbewerking. Zo kiest u bijvoorbeeld voor lassen en assembleren van kunststof. Hierbij is het mogelijk om te kiezen tussen verschillende technieken en materialen en kiest u voor één uniek stuk of een complete productielijn. Daarnaast kunt u bij REMA Kunststoftechniek ook terecht voor het CNC frezen van kunststof.

Het CNC frezen van kunststof

Wanneer u dit bedrijf inschakelt voor het CNC frezen van uw kunststof, bespaart u veel productiekosten. Doordat ze gebruikmaken van CNC draaibanken met een automatische stafaanvoer, wordt het productproces volautomatisch en dus sneller. Naast de moderne CNC draaibanken, beschikken ze ook over CNC freesbanken om uw kunststof te frezen. Hierbij is een verschil tussen 3-assig en 5-assig CNC frezen van uw kunststof. Deze manieren hebben weer diverse toepassingen. Hierbij denkt u onder andere bijvoorbeeld aan: het frezen van sleufgaten, het afvlakken en boren van gaten in plaatwerk. Wat voor kunststof u ook CNC laat frezen; dit bedrijf heeft altijd de juiste oplossing.

 

Kies de geschikte toepassing voor uw bedrijf

Wilt u graag REMA Kunststoftechniek inschakelen voor kunststofbewerking, zoals het CNC frezen van kunststof? Neem dan gerust contact op met de ervaren medewerkers van het bedrijf. Wanneer u kiest voor dit bedrijf bent u gegarandeerd van een duurzame toepassing, die erg stevig is. Ook voor advies of vragen neemt u contact op met de medewerkers. Ze helpen u graag met persoonlijk advies.