Lastmilesolutions
Image default
Groothandel

Ga kalk en verstopping tegen met onthardingszout

Heeft u last van een verstopte machine? Dan kan het zijn dat er veel kalkaanslag in de leidingen aanwezig is. Deze kalkaanslag ontstaat doordat er hard water door de leidingen stroomt. Om hard water tegen te gaan kunt u gebruikmaken van een wateronthardingsinstallatie. In deze installatie wordt onthardingszout gebruikt. Dit zout is essentieel omdat het de opbouw van kalk tegengaat.

Geen hard water meer

In sommige delen van Nederland kan het water ‘harder’ zijn dan in andere delen van het land. De hardheid van het water is voor consumptie geen probleem, het is namelijk compleet veilig. Hard water kan echter wel problemen opleveren voor machines en leidingen. Hard water bevat namelijk veel calcium, wat kalk veroorzaakt. Hierdoor ontstaat er een hogere kalkaanslag en dit kan leiden tot verstoppingen van de machine. Onthardingszout haalt het calcium uit het water, waardoor er ook minder kalk kan ontstaan. Het water wordt dus zachter, wat een positief effect heeft op de machine. De machine zal hierdoor een langere levensduur hebben en minder problemen ondervinden tijdens het gebruik.

 

Puur en zuiver onthardingszout

Bij het ontharden van water in machines is het belangrijk om zuiver zout te gebruiken. Dit zal de beste resultaten opleveren. Bij H. van Namen B.V bestaat het onthardingszout uit 99.8% uit zuiver zout. Hier worden dus geen schadelijke stoffen aan toegevoegd. Het water uit de machines is dus compleet veilig om te gebruiken en consumeren. H. van Namen B.V biedt dus de beste kwaliteit onthardingszout aan, waardoor u verzekerd bent van het beste resultaat.

Voor particulieren en bedrijven

Het zout van H. van Namen B.V is geschikt voor allerlei soorten machines. Zowel particulieren als bedrijven kunnen dit zout aanschaffen. Via de online webshop kunt u eenvoudig verschillende formaten van zakken of tabletten onthardingszout uitkiezen en aanschaffen. De producten worden dan gewoon bij u thuis afgeleverd.

https://www.vannamen.nl/