Lastmilesolutions
Image default
Vakantie

Glamping: De perfecte vakantie voor deze zomer

Dit jaar is anders dan we gewend zijn. Een vakantie in het buitenland, zelfs binnen Europa, is dit jaar een stuk minder vanzelfsprekend dan normaal. Maar de zomervakantie overslaan? Dat wil je niet. Zeker dit jaar heb je die weken pure ontspanning keihard nodig.

Veel Nederlanders zijn daarom op zoek naar een andere manier om de vakantie te beleven. Liefst in eigen land, maar in ieder geval niet al te ver weg. Als je verstandig bent, zoek je een vakantie waarbij je de grote druktes kunt mijden. De standaard toeristenresorts en volle stranden vallen dus af.

De aandacht van de vakantieganger gaat massaal uit naar glamping. Glamping kan zich al jaren verheugen in een toenemende populariteit, maar dit jaar stijgt de belangstelling voor glamping explosief. Logisch, want met glamping heb je een avontuurlijke ervaring, terwijl je alle comfort binnen handbereik hebt.

Glamping is, in het kort, een vorm van luxe kamperen. Je verblijft in een volledig ingerichte tent, lodge of cabin op een prachtige locatie. Met volledig ingerichte tent bedoelen we niet dat er al een luchtbed en zo’n blauw CampingGaz-stelletje voor je klaar staat. Met volledig ingericht bedoelen we echte, comfortabele bedden, elektriciteit, een (eenvoudige keuken) en normaal meubilair. Veel glamping accommodaties zijn ook voorzien van privé sanitair. Glamping is de perfecte manier om het buitenleven te ervaren, zonder de ongemakken van de camping.

Ben je nieuwsgierig naar de glamping mogelijkheden in Nederland, België, Duitsland of andere Europese landen? Kijk dan op www.glampings.com. Laat je inspireren en boek direct.