Lastmilesolutions
Image default
Groothandel

Hier vindt u een geschenkdoos of verpakkingsmateriaal voor elke branche

Het vinden van een goede geschenkdoos of geschikt verpakkingsmateriaal voor uw producten kan lastig zijn. Er zijn talloze eisen waaraan moet worden voldaan en dan is het ook nog eens belangrijk dat de verpakkingen niet al te belastend zijn voor het milieu. Wat dat betreft bent u bij VerpakkingShop.nl aan het juiste adres. Hier vindt u voordelige en biologisch afbreekbare verpakkingen voor allerlei branches. Lees gauw verder voor meer informatie.

Het belang van biologisch afbreekbare producten

In de afgelopen jaren is er veel aandacht geweest voor de milieuvervuilende gevolgen van wegwerpproducten, zoals een geschenkdoos of verpakkingsmateriaal. Met name deze laatste categorie is veel bekritiseerd, aangezien deze materialen vaak in de natuur terechtkomen en hier veel schade veroorzaken. Om dit tegen te gaan biedt VerpakkingShop.nl ondernemers de mogelijkheid om voordelige, biologisch afbreekbare verpakkingen te kopen. Deze producten zijn gemaakt van duurzame materialen en zorgen voor een minimale belasting van het milieu. En dat alles voor een lage prijs!

Uw bestelling plaatsen

Het plaatsen van een bestelling via VerpakkingShop.nl is heel eenvoudig. U hoeft enkel de volgende vier stappen te volgen:

  1. Klik op de geschenkdoos of het verpakkingsmateriaal dat aan uw eisen voldoet en plaats het in uw winkelwagentje.
  2. Vul uw persoonlijke gegevens in, zoals naam, adres en e-mailadres.
  3. Kies de gewenste betaalmethode (keuze uit iDeal, creditcard en vooruitbetaling).
  4. Reken af en rond de bestelling af.

 

Is dit gelukt? Dan wordt uw bestelling binnen drie werkdagen op het ingevulde adres bezorgd.

 

Neem contact met het bedrijf op

Wilt u meer weten over wat deze webshop voor uw bedrijf kan betekenen of heeft u een vraag over de service? Neem dan gerust eens contact op met de klantenservice over bijvoorbeeld de geschenkdoos of het verpakkingsmateriaal. Deze kunt u vijf dagen per week bereiken door te bellen naar 076 – 572 00 91 of het contactformulier op de website in te vullen.