Lastmilesolutions
Image default
Dienstverlening

Laat uw vloerverwarming infrezen door deze specialisten

Al veel huishoudens hebben ervoor gekozen om een vloerverwarming te laten plaatsen in hun huis. Dat is niet zo verrassend, want aan een vloerverwarming zitten veel voordelen. Zo bespaart u op energiekosten, voelt het comfortabel aan en is het esthetisch omdat u geen radiatoren ziet. Daarnaast vormen zich minder schimmels en vochtplekken dan een reguliere radiatorverwarming. Heeft u interesse in een vloerverwarming? Dan is Multi Vloeren Brabant uit Boekel, Noord-Brabant, dé specialist die uw vloerverwarming op professionele wijze kan infrezen. Deze vloerspecialist is een erkend leerbedrijf waar jonge vakmannen ervaring opdoen. Het bedrijf werkt kleinschalig, waardoor zij gemakkelijk maatwerk kunnen leveren. Daarnaast werken zij samen met een specialist die de verwarmingselementen voor de vloer verzorgt. Zo geniet u van optimale expertise. Bent u benieuwd waarvoor u dit bedrijf, naast een vloerverwarming infrezen, nog meer kunt inschakelen? Lees dan verder.

Dé specialist in het aanbrengen van wapening in cementdekvloeren

Naast het infrezen van een vloerverwarming is Multi Vloeren Brabant gespecialiseerd in het aanbrengen van wapening in een cementdekvloer. De wapening zorgt voor een versteviging van de vloer. Dit is aan te raden, omdat de kans op scheuren in uw cementdekvloer met 70% vermindert. De specialisten van dit bedrijf hebben veel kennis en kunde in huis om de wapening op een professionele manier aan te brengen. Zo werken zij met glasvezelnetten in plaats van traditionele metalen netten. Dit heeft als voordeel dat zij minder aanmaakwater hoeven te gebruiken bij het plaatsen van de netten, wat de versterking van de cementdekvloer ten goede komt. Bent u benieuwd of een wapening van uw cementdekvloer nodig en mogelijk is? De specialisten staan klaar om u van passend advies te voorzien.

Schakel de expertise van deze professionals in

Of u nu een vloerverwarming wilt laten infrezen, uw cementdekvloer wilt laten wapenen of een andere hulpvraag heeft op het gebied van vloeren: bij dit bedrijf bent u verzekerd van optimale kwaliteit en service. Neem contact op met deze specialisten uit Boekel, Noord-Brabant, en geniet binnenkort van een vloer van topkwaliteit in uw huis.