Lastmilesolutions
Image default
Business / Publishing and Printing

Verzendzakken

 

Verpakking Voordeel heeft verschillende soorten verzendzakken die voor een kledingwinkel onmisbaar zijn. Om veilig kleding te kunnen vervoeren, is het uitermate belangrijk dat dit veilig gebeurt. Een COEX zak zorgt ervoor dat kleding droog en schoon blijft. Het materiaal is waterafstotend en vuilafstotend, waardoor elk spatje water van de zak af zal glijden. Dit zorgt ervoor de verzonden kleding onmogelijk nat kan worden en hierdoor kan beschadigen.

 

Diefstal

Een groot voordeel van de verzendzakken van Verpakking Voordeel is dat de zakken een permanente, zelfklevende plakstrip hebben. Dit zorgt ervoor dat de verzender zelf kan beslissen wanneer hij of zij de zak sluit. De zakken kunnen rustig gevuld worden met de goede producten, waarna deze gesloten kan worden. Na sluiting kunnen de zakken niet meer netjes geopend worden. De verzendzakken moeten na ontvangst van de klant opengeknipt of opengescheurd worden. Dit heeft als grote voordeel dat niemand stiekem de zak kan openen en weer sluiten. Dit zorgt ervoor dat mensen niet tijdens de vervoer van de producten stiekem de zak open kunnen maken en hier spullen uit kunnen halen. Wanneer er wel producten gestolen zijn, zal dit gelijk opvallen. De ontvanger kan een gat in de verzendzakekn zien, waardoor hij of zij gelijk weet dat er iets mis. Hierna kan de winkel vervolgens de politie inschakelen. Naast dat diefstal sneller ontdekt wordt, zorgt een COEX er ook voor dat mensen minder snel de zak openmaken. Wanneer mensen zien dat een COEX zak moeilijk open te maken is, zullen ze ook minder snel hier wat uit pakken.

 

Kwalitatieve verzendzakken

Voor een veilige en goede bezorging van kleding is het dus verstandig om verzendzakken van hoge kwaliteit aan te schaffen. Dit voorkomt natte kleding, maar kan ook diefstal voorkomen. Bekijk alle verschillende maten die er zijn en kies de modellen uit die nodig zijn. Voor iedere kledingwinkel zijn er geschikte verzendzakken bij Verpakking Voordeel.