Lastmilesolutions
Image default
Industrie

Wanneer u een bodemsanering laat uitvoeren, bent u verzekerd van een schone grond

Bent u van plan om een bouwproject te gaan uitvoeren op een stuk grond? Dan is het wel van belang dat u over een schoon stuk grond beschikt. Op diverse plaatsen is de bodem verontreinigd en daarom is het noodzakelijk om de bodem eerst op deskundige wijze te laten reinigen. Hiervoor laat u een bodemsanering uitvoeren. Op die manier zorgt u dat schadelijke en giftige stoffen uit de grond verwijderd worden. Het beste laat u bodemsanering uitvoeren door een professional. Ontdek daarom wat Enviterra B.V. voor u kan betekenen. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het saneren van verontreinigde grond. Zij saneren de grond optimaal voor u en leveren een grond in gebruiksklare staat op.

Het saneringsproces wordt volgens een vaste werkwijze uitgevoerd

Het bedrijf Enviterra B.V. heeft in de loop der jaren al op diverse locaties een bodemsanering uitgevoerd. Zij mogen zich met recht een expert op dit gebied noemen. Daarom is dit bedrijf uw ideale partner bij het saneren van grond. U wordt volledig ontzorgd door deze specialist, doordat zij gebruikmaken van een heldere werkwijze. Deze werkwijze verloopt als volgt:

  1. De bodem wordt zorgvuldig onderzocht.
  2. Er wordt een veiligheids- en gezondheidsplan opgesteld.
  3. De verontreiniging wordt aangemeld bij een gecertificeerde instantie
  4. Indien nodig wordt een inspectie SZW uitgevoerd
  5. Er worden afspraken gemaakt met een milieukundig adviesbureau
  6. Er wordt een veiligheidskundige ingeschakeld
  7. Het benodigde materieel en de juiste apparatuur worden geregeld

Neem contact op met de specialist

Kortom, Enviterra B.V. neemt al uw werkzaamheden rondom het saneringsproces uit handen. Schakel hen daarom in voor een bodemsanering. Hiervoor brengt u een bezoek aan de website van deze specialist. Daar vindt u meer informatie over hun diensten, tevens staan hier de contactgegevens. Zo kunt u eenvoudig contact met hen opnemen om uw grond te laten reinigen, waarna u kunt bouwen op een schone grond.

https://enviterra.nl/