Lastmilesolutions
Image default
Woning en Tuin

Wil je ook een PKVW sticker?

De PKVW ofwel Politie Keurmerk Veilig Wonen sticker is heel gewild onder woningeigenaren want het schrikt inbrekers af en zorgt ervoor dat hun woning veilig blijft. Echter krijgen alleen de bewoners het, die door een slotenmaker Den Haag sloten hebben laten monteren het.

De sloten die door een slotenmaker Den Haag worden gemonteerd zijn anti-inbraak en worden volgens de richtlijnen van de politie gemonteerd. Het moet natuurlijk wel een slotenmaker Den Haag zijn die de Politie Keurmerk Veilig Wonen certificaat heeft. Zo een slotenmaker kan na het uitvoeren van de werkzaamheden de PKVW sticker afgeven en de sticker kunnen de bewoners achter de deur of raam plakken. Dit is een waarschuwing voor criminelen en laat tegelijkertijd ook zien dat de woning goed beveiligd is.

Sommige mensen bellen zelfs de slotenmaker op om alleen de sticker te krijgen maar dit kan natuurlijk niet en dit mag ook niet. Een slotenmaker Den Haag mag de Politie Keurmerk Veilig Wonen sticker alleen afgeven bij woningen waar die sloten of inbraakbeveiliging heeft gemonteerd.

Slotenmaker-denhaag.nl

Als je ook een veilige woning wilt kun je een slotenmaker inhuren met de Politie Keurmerk Veilig Wonen om nieuwe sloten te laten plaatsen en de oude weghalen.

Slotenmaker-den-haag.com