Lastmilesolutions
Image default
Groothandel

Horeca meubilair dat sterk, mooi en comfortabel is

Horeca meubilair dat stevig is, er goed uitziet en dat lekker zit is, is niet altijd even makkelijk te vinden. Vaak komt u er na een tijdje achter dat het al snel stuk gaat of dat het snel slijt. Bij Horeca Megastore weten ze hoe belangrijk kwaliteit is in de horeca en daarom leveren ze alleen het beste horeca meubilair dat er op de markt is. Zo bent u ervan verzekerd dat u een hele zomer gasten kan ontvangen op uw terras of dat u in de winter klanten kan serveren terwijl ze comfortabel en knus binnen zitten. Horeca meubilair voor een scherpe prijs, goede kwaliteit, en dat mooi en comfortabel is, u vindt het allemaal in het assortiment van Horeca Megastore.

Wat zit er nog meer in het assortiment?

Een betere vraag is: ‘Wat zit er niet in het assortiment?’. Alles wat u als horecaondernemer nodig kan hebben vindt u in het assortiment bij Horeca Megastore. Van horeca meubilair tot horeca apparatuur, en van koksbenodigdheden tot disposables, alles is mogelijk. U hoeft niet meer uw benodigdheden overal en nergens vandaan te halen, bij Horeca Megastore vindt u alles gewoon op één plek. Makkelijk en snel! Omdat Horeca Megastore alleen de beste kwaliteit verkoopt, werkt het bedrijf samen met de meest bekende en betrouwbare merken. Samsung, Zanussi, Wesco, Gastro M, Rowlett, Stellar, Saturna, CombiSteel, Bartscher, Imperia, KitchenCraft en EcoFrost zijn een aantal van deze merken.

Op zoek naar horeca apparatuur?

Is uw oven kapot of heeft u een nieuwe vriezer nodig? Als u op zoek bent naar horeca apparatuur is het een goed idee om in het assortiment van Horeca Megastore te kijken. Voor elke soort horecaonderneming vindt u er de horeca apparatuur die u nodig heeft en van topkwaliteit. Ovens, vriezers, koelkasten, schepijsmachines, vitrines, open koelingen, u noemt het maar op. Als u op zoek bent naar specifieke horeca apparatuur, dan heeft u grote kans dat u kan kiezen uit meerdere apparaten. Neem bijvoorbeeld de schepijsmachine. U kunt kiezen uit machines met 1 schepijsbak of met wel 20 schepijsbakken. Ook is er nog verschil tussen de hoogte van de schepijsmachines en het uiterlijk. Kortom, genoeg keuze!