Lastmilesolutions
Image default
Groothandel

Bescherm je tanden met een perfect passend hockeybitje

Het beschermen van je tanden met een hockeybitje is tijdens een hockeywedstrijd erg belangrijk. Sterker nog, anders is deelnemen vaak verboden. De bal is erg hard en mocht deze tegen je gebit aankomen, beschadigt het je tanden enorm. Veiligheid staat tijdens het sporten dan ook voorop en daarbij kan een hockeybitje niet ontbreken. Uiteraard is het wel zo fijn als het bitje dan ook nog perfect past. Hiervoor zit je bij Gebitsbeschermers.nl helemaal goed.

Een hockeybitje bestellen in iedere gewenste maat

Binnen hun assortiment bieden zij verschillende soorten bitjes aan zodat jij veilig deelneemt aan jouw hockeywedstrijd. Zo hebben zij bitjes van de merken Venum, Opro, Makura en Shock doctor. Het maakt daarbij niet uit welke maat je nodig hebt, want ze zijn allemaal op maat te maken. Hierbij is een gebruiksaanwijzing meegeleverd zodat je middels het volgen van de stappen, jouw hockeybitje perfect passend maakt. Houdt hierbij wel rekening met het kiezen van een junior of senioren bitje. Voor kinderen t/m 10 jaar bestel je een junioren bitje en iedereen boven de 11 jaar een senioren gebitsbescherming.

Draag een knarsbitje om slijtage aan je gebit te voorkomen

Naast de gebitsbescherming tijden het hockeyen, vind je bij Gebitsbeschermers.nl ook andere soorten bitjes. Denk hierbij aan een knarsbitje om schade aan het gebit te voorkomen wanneer je tandenknarst. Tandenknarsten komt voor bij zowel kinderen als volwassenen en daarom bieden zij voor beide een geschikt knarsbitje. Deze veel voorkomende aandoening gebeurt voornamelijk onbewust wanneer je slaapt. Om slijtage aan het gebit te voorkomen doe je er goed aan om tijdens het slapen een knarsbitje te dragen.

Vraag om persoonlijk advies

Bekijk nu het volledige assortiment online en plaats een bestelling. Vaak leveren zij al binnen één tot twee werkdagen. Zij hebben een ontzettend breed assortiment waarbij je vaak de keuze hebt uit verschillende kleuren gebitsbescherming. Tevens staan ze klaar wanneer je persoonlijk advies wenst over jouw aankoop. Neem hiervoor telefonisch contact op met hun vriendelijke medewerkers.