Lastmilesolutions
Image default
Bedrijven

De whiteboard magneten bieden je voordelen tijdens een presentatie

Het aanschaffen van de handzame whiteboard magneten is erg fijn wanneer je gebruik maakt van zo’n bord. Dat bord wordt vaak gebruikt op scholen, tegenwoordig op zowel basisscholen als middelbare scholen en hogescholen / universiteiten. Het is een heel handige manier om iets aan de klas te laten zien of te laten weten, maar ook in het bedrijfsleven kom je dit vaak tegen. Je wilt misschien een keer hier een uitwerking op maken en dat wil je dan aanstippen met bepaalde zaken. Dat kan je doen door er bijvoorbeeld briefjes op te plakken of whiteboard magneten op aan te brengen. De whiteboard magneten zijn allemaal erg sterk en hebben een goede werking. Je kunt hiermee ook de briefjes op het bord plakken, zodat deze er niet iedere keer weer van af zullen vallen. 

Sterke magneten

Je kunt maar liefst 5 tot wel 20 vellen van A4 papier op het bord plakken, zo sterk zijn de whiteboard magneten. Je kunt kiezen voor de magneten in een kunststof of een metalen hulsel, waarin je zelf een keuze kunt maken. De kunststof whiteboard magneten hebben weer een lagere prijs, maar zijn wel weer wat minder sterk. De specifieke uitleg over de whiteboard magneten kan je per magneet op de website vinden, zodat je goed weet wat voor een soort magneet je aan gaat kopen. Je kunt ze op die manier ook gemakkelijk met elkaar verfgelijken. 

Vorm

Er zit een ergonomische vorm verwerkt in de whiteboard magneten, waardoor deze gemakkelijk op een bord te verplaatsen zijn en je deze niet iedere keer eerst van het bord af moet halen. Je kunt de magneten namelijk gewoon verschuiven. Geef je bijvoorbeeld een presentatie of moet je iets anders aantonen op het bord, geeft dit meer rust  tijdens de presentatie en heb je zelf ook gewoon de touwtjes in handen.