Lastmilesolutions
Image default
Dienstverlening

Duurzame isolatiewerkzaamheden als cellulose isolatie wordt gestimuleerd

Als u uw woning of gebouw wilt voorzien van een goede isolatie, is dit een waardige investering. Ondanks dat het een grote uitgave is, is het een verstandige keuze. En wist u dat de gemeentelijke overheden vaak middelen beschikbaar stellen hiervoor? Dit wordt gedaan om energiebesparing aantrekkelijker te maken. En met succes! De isolatie van bestaande zolderkamers met een hellend dak met cellulose van GUTEX, zijn binnen enkele jaren terugverdiend door zowel energiebesparingen als premies vanuit de overheid. Isolatiespecialist Warmteplan helpt u graag met de subsidieaanvraag. Op die manier heeft u snel een duurzame manier van isolatie die goed is voor het milieu, uw gebouw én uw portemonnee! Waar wacht u nog op?

Ga voor duurzaam in uw nieuwbouwwoning met GUTEX

Er komt vaak heel wat kijken bij het ontwikkelen van een nieuwbouwwoning op maat. Zo moet u een goede wijk vinden en bedenken hoe u de woonruimtes gaat invullen. Het fijne is dat er op die manier veel vrijheid is op het vlak van architectuur en bijvoorbeeld isolatie. Bent u betrokken bij het milieu en gaat u graag voor een duurzame kostenbesparing? Ga voor duurzaam én comfort met de nieuwe GUTEX houtvezelisolatie. Dit wordt onder andere aangeboden door isolatiespecialist Warmteplan. GUTEX houtvezelisolatie is duurzaam en inzetbaar voor zomerkoeling, warmte-isolatie, vochtregulatie en geluidsisolatie. Het is ecologisch, omdat er gebruik wordt gemaakt van biologisch hout.

Hoe bereik ik met cellulose isolatie een gezond binnenklimaat?

Een groot deel van de dag brengen we binnen door. Denk bijvoorbeeld in uw woning of op kantoor. Het is belangrijk dat de ruimtes waarin u veel tijd doorbrengt, optimaal zijn aangepast om goed te kunnen leven. Een gezond binnenklimaat met isolatie van geluid en warmte draagt hieraan bij. Isolatiespecialist Warmteplan is gespecialiseerd in het creëren van gezonde binnenklimaten met behulp van cellulose isolatie en producten van GUTEX. Hoe? Cellulose isolatie bestaat uit losse cellulosevlokken. Deze vlokken worden gemaakt van gerecycled materiaal en zijn tevens emissievrij. Dat betekent dat er geen gevaarlijke stoffen worden uitgestoten bij de productie, waardoor er ook geen ongezonde stoffen kunnen worden geïnhaleerd na het plaatsen.