Lastmilesolutions
Image default
Industrie

Wek duurzame energie op dankzij Globe valve regelkleppen

Gebruik van de PRDS valve en Globe valve kan positieve effecten hebben op het milieu. Dat heeft te maken met het volgende. Nog steeds wordt olie gebruikt als belangrijke energiebron. Steeds meer mensen zijn zich er echter bewust van dat olie steeds schaarser wordt, en niet milieuvriendelijk is. Ook heeft de olieproductie te maken met speculatie en is deze aan economische malaise onderhevig. Gelukkig bent u niet geheel afhankelijk van de olieproductie. Met de Globe en PRDS valve regelkleppen kan er kolenvergassing plaatsvinden, waarbij steenkool of bruinkool wordt vergast tot synthesegas. Dit kan worden omgezet in synthetisch brandstof. Ook kan synthesegas direct worden verstookt. Deze specialist helpt u graag aan het juiste type regelklep voor ieder productieproces. Zo heeft u altijd milieuvriendelijke, zelf opgewekte energie. 

De vele toepassingen van Globe en PRDS valve regelkleppen

Er zijn veel toepassingen waarvoor u de hoogwaardige regelventielen van Von Rohr Arca BV kunt gebruiken. En dat geldt al helemaal wanneer we het hebben over de regelkleppen van het type Globe en PRDS valve. Deze regelkleppen worden veel toegepast in bijvoorbeeld energiecentrales, raffinaderijen en de staal productie. Hier worden deze regelkleppen vaak ingezet voor de afvoer van water, stoom, olie, gas en condensaat. Een regelklep is een essentieel onderdeel in vele productieprocessen. Vanwege de essentie van dit product is het belangrijk dat u een specialist als Von Rohr ARCA inschakelt. Alleen op deze manier kunt u uw productieprocessen op een goede manier vervolgen. Deze expert helpt u graag bij het maken van een keuze. 

Milieuvriendelijk produceren met de Globe en PRDS valve regelkleppen 

Sinds de jaren ’80 gebruiken mensen al zonne-energie. Deze energie wordt gebruikt om elektrische apparaten op een milieuvriendelijke manier te laten functioneren. zijn er twee methoden. Dit kan met waterverdamping of door het opwekken van energie uit zonnewarmte door middel van een transportvloeistof, zoals olie of zout. Deze gaat door een warmtewisselaar, die ervoor zorgt dat er energie wordt opgewekt. Het gebruik van beide methoden zorgt voor de zekerheid van energieopwekking, maar deze productieprocessen moeten wel gescheiden blijven. In dit geval bieden de Globe en PRDS valve regelkleppen van Von Rohr ARCA BV uitkomst. Voor persoonlijk advies en duidelijke uitleg neemt u contact op met de specialisten die altijd voor u klaar staan.