Lastmilesolutions
Image default
Business / Publishing and Printing

Een grootformaat printer voor uw organisatie!

Als je op zoek bent naar een grootformaat printer dan is mijn advies om deze blog goed door te lezen. Ik heb namelijk kennisgemaakt met een organisatie die ervoor zorgt dat de klanten hele goede apparatuur in de panden hebben staan en dat de infrastructuur op gebied van printers en scanners helemaal niet achterloopt op de trends en zelfs heel erg voorloopt. Dit komt doordat ze gewoon heel veel kennis van zaken hebben en ze weten precies op welke manier ze jou moeten helpen door te kijken naar maatwerkoplossingen. Ieder bedrijf krijgt een ander aanbod, waardoor je alleen het beste krijgt voorgeschoteld. In deze blog deel ik graag mijn persoonlijke ervaring met Repromat.

 

De grootformaat printer van Repromat

Wij hebben een grootformaat printer bij Repromat omdat wij graag wat grotere vellen wilden printer voor het presenteren van dingen bij een vergadering. Wij hebben een sterke voorkeur voor papier ten opzichte van presentatie op een scherm en hierom printen wij de onderwerpen uit zodat we er later aantekeningen op kunnen maken. Repromat is het bedrijf die ons hierbij helpt en ze zorgen ervoor dat wij een product kopen wat we ook echt nodig hebben en wat geen overbodige toevoegingen heeft. Repromat helpt ons door middel van verschillende dingen. De service en het actief meedenken over een maatwerkoplossing is toch wel hetgeen waarvan ik denk dat ze ons het meest hebben geholpen. Dan heb ik het nog niet eens gehad over de kwaliteit van het product en de lager prijs die gehanteerd wordt.

 

Meer over Repromat?

Als je meer wil weten over Repromat dan moet je gewoon snel kennismaken met hen. Ze hebben alles in het assortiment wat jij nodig hebt als bedrijf op gebied van printers en scanners en je hoeft geen twijfels te hebben of er iets ontbreekt, want ze hebben gewoon de kennis die jou helpt bij het aanschaffen van een geschikt product wat allesomvattend is en dus ook alle tekortkomingen oplost. Repromat denkt lang na of ze wel het juiste product aanbieden aan de klanten en ze zorgen voor advies op maat!