Lastmilesolutions
Image default
Business / Publishing and Printing

Een touringcar huren tegen een scherp tarief

Toen wij een dagje weg gingen, wilden wij graag een touringcar huren. Een touringcar huren leek ons een goed idee omdat wij op die manier met zijn allen in een grote groep weg konden gaan. Ook zou dit betekenen dat wij niet met allemaal afzonderlijke auto’s weg hoefden en dat wij hierdoor dus ook beter zouden zijn voor het milieu. Toen wij besloten hadden om een touringcar te gaan huren, zijn wij ons gaan oriënteren op de verschillende mogelijkheden. Zo kwamen wij al erg snel tot de conclusie dat Noot goede touringcars had en deze ook nog eens aanbood tegen een zeer scherp tarief. Hier wilden wij natuurlijk meer van weten en daarom besloten wij contact op te nemen met Noot en te vragen naar alle mogelijkheden.

Noot Personenvervoer

Het huren van een touringcar bij Noot is ons erg goed bevallen. Wij zijn erg te spreken over de manier waarop dit allemaal is gegaan en weten dan ook al zeker welk bedrijf wij in de toekomst weer zullen benaderen. Op de dag dat wij de touringcar hadden gehuurd, kwam de chauffeur keurig op tijd voorrijden. Wij konden allemaal erg snel instappen en dankzij de chauffeur is het een erg gezellige én veilige rit geworden. De chauffeur heeft ons een zeer veilig en vertrouwd gevoel gegeven en hierdoor hebben wij van de hele rit genoten. Ook was de touringcar van allerlei gemakken voorzien en hadden wij allemaal meer dan genoeg beenruimte. Wij zijn erg blij met Noot en raden hen dan ook zeker aan anderen aan. Ook laten wij u graag zien waarom wij nog meer zo blij zien met Noot.

Wij zijn erg tevreden!

Toen wij hen benaderden, vroegen wij namelijk om een prijsopgave. Van andere aanbieders hadden wij al een beetje gehoord waar wij qua prijs aan moesten denken, maar bij Noot viel deze prijs veel lager uit. Hierdoor werden wij ook nog eens zeer blij verrast en wisten wij zeker dat zij altijd erg eerlijk tegen ons zijn geweest. Kortom: Noot is een aanbieder van touringcars die wij u van harte aanbevelen!