Lastmilesolutions
Image default
Zakelijke dienstverlening

Schakel vandaag nog een onafhankelijk pensioenadviseur in

Wanneer u bezig bent met de pensioenen voor uw personeel, wilt u niet beïnvloedt worden door verzekeraars en andere partijen met belangen. U wilt enkel goed doen voor uw personeel en de best mogelijke pensioenregeling opzetten. Zo weet u waar u aan toe bent en zo weet uw personeel waar zij van op aan kunnen. In deze situatie is het verstandig om een onafhankelijk pensioenadviseur van PHB Financieel Adviseurs in te schakelen. Zij kunnen u op meerdere vlakken informeren en assisteren in het opzetten en uitzetten van een passende pensioensregeling. Zo weet u dat u de beste keuze maakt voor uw personeel.

Waarmee kan een onafhankelijk pensioenadviseur u helpen?

Bij PHB Financieel Adviseurs kunnen ze u bijstaan bij allerlei zaken rondom een succesvolle pensioensregeling voor uw medewerkers. Ze kunnen bijvoorbeeld helpen met het opzetten van een collectieve pensioensregeling of assisteren in het communiceren van ingewikkelde materie over pensioenen richting uw medewerkers. Daarnaast kunt u ze ook inschakelen voor een second opinion op uw huidige pensioensregeling. Zo weet u dat wanneer u hier een onafhankelijk pensioenadviseur inschakelt, u altijd het best mogelijke krijgt voor uw personeel. PHB Financieel Adviseurs is gespecialiseerd in het assisteren van organisaties met een personeelsbestand tussen de 10 en 400 medewerkers.

Bij een kennismaking leggen ze alles uit

Wanneer u interesse heeft in de diensten van PHB Financieel Adviseurs, kunt u contact opnemen om een persoonlijke kennismaking in te plannen. Hierin leggen ze alles helder voor u uit en bespreken ze de verschillende mogelijkheden. Schakelt u dit bedrijf in om u te laten adviseren over de pensioenen voor uw personeel? U bepaalt waar de accenten komen te liggen in de samenwerking met dit bedrijf en ze vormen samen met u een dynamische en persoonlijk team. Zo gaan ze ervoor zorgen dat u en uw medewerkers het beste krijgen op het gebied van pensioenen.

https://phb.nl/