Lastmilesolutions
Image default
Business / Publishing and Printing

Een website laten maken in Den Bosch

 

Voor elk bedrijf is het laten maken van een nieuwe website in Den Bosch een grote stap voor elk bedrijf. Zeker tegenwoordig omdat internet een enorme rol speelt in het leven van mensen is het online imago van een bedrijf super belangrijk, en het online imago bestaat grotendeels uit de website van een bedrijf. Daarom is uw beste keus voor het laten maken van een nieuwe website een ervaren webdesign bureau. Hier onder bespreken we kort de procedure voor het laten maken van een nieuwe website bij een ervaren webdesign bureau.

 

De eerste stap

De eerste stap in de procedure voor het laten maken van een nieuwe website is om met de klant en de designer om de tafel te gaan zitten. Dan kan de klant aangeven wat er precies moet gebeuren en hoe de website er uit moet zien. Moet de website een bepaalde huisstijl hebben, of moet er een webshop of chatfunctie komen op de website? Als u deze eisen allemaal heeft aangegeven kan u een offerte krijgen.

 

De tweede stap

Wanneer u de offerte heeft goedgekeurd kan worden doorgegaan met het maken van conceptversies voor elke individuele pagina. Een website bestaat namelijk vaak uit verschillende levels die allerlei andere soorten pagina’s nodig hebben. omdat er conceptversies voor elke pagina wordt gemaakt kan de klant precies aangeven wat wel en niet mooi er aan is. Dan kunnen de concepten wat heen en weer gestuurd worden tot beide partijen helemaal tevreden zijn.

 

Het aanvullen van de website

Als deze stappen goed zijn doorlopen is het tijd om de rest van de website aan te vullen. Daar is inhoud voor nodig en deze inhoud kan door de klant zelf worden aangeleverd maar het kan ook door het webdesign bureau zelf aangeleverd worden. Wanneer de website aangemaakt en aangevuld is kan de website ‘live’ worden gezet.