Lastmilesolutions
Image default
Business / Publishing and Printing

Eindhoven Valet parking

Valet parking betekent gewoon je auto achterlaten voor de deur van de bestemming. Het is de meest comfortabele manier om je auto te parkeren in de buurt van Eindhoven Airport. Het enige wat jij moet doen is rechtstreeks rijden naar de vertrekhal waar een parkeermedewerker op je staat te wachten om de auto in ontvangst te nemen. Vervolgens wordt de auto door hem naar de parking gebracht.

Werking valet parking

Deze vorm van parkeren is eenvoudig en je vindt op deze manier makkelijk een parkeerplek. Met de gekozen parkeeraanbieder spreek je af hoe laat je bij de Airport zal zijn. Bij sommige moet je dit wel bij de reservering aangeven en bij andere kan je een aantal minuten van tevoren bellen en ze laten weten dat je er al bent. Vervolgens rij je zelf naar het vliegveld toe waar de aanbieder op je staat te wachten om de auto in ontvangst te nemen en die naar de parkeerplaats brengt. Je kan ook kiezen om de auto te laten schoonmaken en of repareren. Zodra je terug bent van jouw vakantie staat de auto klaar op het vliegveld bij de juiste vertrekhal. De aanbieder geeft jou de sleutel terug en je kunt meteen naar huis rijden.

Conclusie

Met Valet parking verlies je geen tijd, je bent comfortabel in je eigen auto en je hoeft ook geen gebruik te maken van een shuttle service. Valet parking is een echte luxe dienst dat niet veel kost.

https://www.airportparkerenvergelijken.nl/valet-parkeren-eindhoven-airport/