Lastmilesolutions
Image default
Business / Publishing and Printing

Het relatiegeschenk voor de zomerse dagen

Het wordt steeds lastiger om een leuk, functioneel en origineel relatiegeschenk te vinden. Veel opties zijn behoorlijk achterhaald. Denk hierbij aan pennen, notitieblokken, een fles wijn, chocolaatjes en meer. Het is daarom goed voor te stellen dat je graag een relatiegeschenk wilt weggeven dat echt de aandacht trekt. Een relatiegeschenk is een leuke attentie voor je relaties om ze te bedanken of te laten weten dat je aan ze denkt. Daarnaast is het ook een hele goede manier om je bedrijfsnaam onder de aandacht te brengen. Reden genoeg om je eens goed te verdiepen in de vele mogelijkheden op het gebied van relatiegeschenken. Grote kans dat je wel iets naar je wensen gaat vinden.

Functioneel én origineel

Om direct maar met de deur in huis te vallen: heb je wel eens overwogen om een zonnebril te laten bedrukken? Op de pagina van https://www.supremerelatiegeschenken.nl/zomerartikelen-bedrukken/zonnebrillen-bedrukken.html kun je de leukste modellen zonnebrillen uitkiezen en deze laten bedrukken met een eigen design. Doordat het een bril een klein oppervlakte heeft kun je natuurlijk niet veel tekst kwijt. Maar juist door een klein logo of een korte zin op één of beide pootjes van de bril te laten drukken, blijft het een geschikt relatiegeschenk. Een subtiele vorm van reclame werkt vaak het beste, en zo ook op zonnebrillen. 

Je eigen ontwerp bedrukken

Doordat een zonnebril natuurlijk een klein oppervlakte heeft, zijn de mogelijkheden op het gebied van design vrij beperkt. Toch kun je met lettertypes, kleuren en vormen een heel eind komen. Kom je er zelf niet uit met het ontwerp? En wil je hier graag hulp bij gebruiken van een expert? Het team van Supreme Relatiegeschenken staat voor je klaar en helpt je graag bij het maken van een eigen design. Zo weet je zeker dat jouw relatiegeschenk persoonlijk is en helemaal naar wens.