Lastmilesolutions
Image default
Industrie

Industrieplaten voor een scherpe prijs

U heeft een terrein dat u graag wilt laten verharden. Wellicht bent u onlangs verhuisd naar een nieuw bedrijfspand of er staat een grote verbouwing op de planning, waarbij machines toegang moeten krijgen. Wat uw situatie ook is, De Keij biedt in alle gevallen een oplossing op maat. Als specialist in betonplaten en industrieplaten kunnen ze snel en efficiënt terreinverharding aanbrengen. Uiteraard bent u met deze industrieplaten voor uw project verzekerd van een scherpe prijs. Weet u al welke betonplaten u gaat kopen? Of ontvangt u hier graag een passend advies over? De behulpzame medewerkers van dit bedrijf staan u graag te woord.

Betonplaten kopen bij dit bedrijf

Betonplaten kopen? Door betonplaten te kopen verhardt u snel en efficiënt zandpaden of zandwegen op uw terrein. Het maakt niet uit of dit voor industriële doeleinden is of voor u als agrariër. De Keij zorgt ervoor dat al uw percelen toegankelijk worden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Door de jarenlange ervaring en nauwe banden met hun leveranciers onderscheiden wij ze van andere leveranciers van betonnen platen. Hoe u dit merkt? Snelle levering in heel Nederland. Gegarandeerd een lage prijs. Deskundig advies. En deskundig en snel gelegd. Neem gerust contact op en ontvang meer informatie over industrieplaten en hun prijs.

Industrieplaten voor ieder project en voor een mooie prijs

De industrieplaten zijn leverbaar in tal van maten en uitvoeringen. De Keij inventariseert de verwachte belasting en hun constructeur berekent vervolgens de juiste dimensionering. Voor zwaar belaste bedrijfsterreinen zijn er betonplaten met constructieve wapening. Ze leveren zowel voordelige standaard industrieplaten als de originele stelconplaten. Wat de industrieplaten bedragen qua prijs, vertelt dit bedrijf u graag als u contact opneemt. Als u de betonplaten veelvuldig berijdt met materieel met kleine wielen, raden ze betonplaten met stalen hoeklijn aan. Waar de vellingkant van de standaard industrieplaat zorgt voor kleine richels tussen de betonplaten, liggen de platen met hoeklijn strak tegen elkaar. Dat rijdt wel zo comfortabel. Lijkt betonplaten kopen u wel wat? Wacht niet langer en bekijk het diverse aanbod online.