Lastmilesolutions
Image default
Groothandel

Kies uit duizenden tegels in uw favoriete stijl

Gaat u aan de slag met een verbouwing en bent u daarvoor op zoek naar tegels voor uw badkamer, woonkamer, keuken of slaapkamer? Wandel dan eens de showroom van Van Noort BV in Zuidland, nabij Rotterdam, binnen. De showroom heeft een oppervlakte van ruim 1.000 vierkante meter waar vijftien keukenopstellingen zijn geplaatst. U kiest hier uit prachtige keukenbladen en apparatuur van topmerken. Daarnaast vindt u op de badkamerafdeling twintig badkameropstellingen met meer dan 1.250 diverse tegels. Deze zijn geschikt voor zowel wanden als vloeren. Natuurlijk heeft u voor een verbouwing ook bouwmaterialen nodig. Loop dan de bouwmarkt van Van Noort BV eens binnen. Hier vindt u alles voor de doe-het-zelver. Hier ontdekt u naast essentiële bouwmaterialen ook binnen- en buitendeuren, gevelbekleding en schuifdeur- en inloopkasten.

Alle materialen voor uw bouwproject vindt u bij dit bedrijf

Voor bouwmaterialen en tegels in Zuidland, nabij Rotterdam, komt u dus gerust eens langs in de showroom van Van Noort BV. Woont u ergens anders in Nederland en heeft u geen tijd om langs te gaan? Neem dan eens een kijkje in de showroom via de virtuele tour op de website. Tevens adviseren de professionals u graag telefonisch of per e-mail. Leveringen en montages worden namelijk gedaan door het hele land, zodat u waar dan ook profiteert van de uitstekende service en prachtige materialen van dit bedrijf.

Bouw uw woning om tot uw droomhuis

Tegels en bouwmaterialen, maar ook verf, whirlpools en keukenapparatuur van topmerken koopt u bij Van Noort BV. Bekijk de brochure via de website of neem direct contact op door te bellen of mailen. Het team staat graag voor u klaar zodat u al snel van uw woning uw droomhuis kunt maken. Of u nu zelf aan de slag gaat of liever een bouwkundige inhuurt, met de producten van dit bedrijf creëert u de mooiste woonruimtes!